• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Let's go Après Ski!

Après Ski feesten zijn een van de populairste feesten van het moment. Après Ski is een geliefd thema dat veel sfeer aan een feest kan toevoegen. Sneeuw, ski’s en warme glühwein, iedereen kent het thema en raakt meteen een feeststemming! ’t Arendje helpt u om uw eigen Après Ski feest succesvol te organiseren en Après Ski decoratie juist toe te passen. Jetz geht’s los!

Waarom een Après Ski feest?
Stel uzelf eens voor… Buiten is het koud en u staat op uw eigen Après Ski feest je familie en/of vrienden. Door de speakers schalt "Anton aus Tirol" terwijl de bierpullen rijkelijk gevuld worden vanaf de ruwhouten Oostenrijkse Après Ski bar. Met elkaar eten en drinken in een sfeervolle, warme omgeving. Klinkt goed toch? Het wordt gegarandeerd een knalfeest met de Après Ski aankleding uit ons Après Ski pakket! Wij helpen u met de juiste decoratie voor het allerbeste feest in de kou!
 
Après Ski decoratie
Voor de mooiste Après Ski decoratie bent u bij ’t Arendje aan het juiste adres. Wat dacht u namelijk van onze Après Ski bar? Samen met de stoelen, barkrukken of een waar Après Ski bankenset is uw Après Ski feest helemaal compleet. Naast deze standaard Après Ski decoratie heeft ’t Arendje nog veel verschillende Après Ski accessoires om uw feest helemaal kloppend te maken. Feesten in stijl, ’t Arendje weet van aanpakken. Laat Anton aus Tirol maar komen!

’t Arendje Après Ski feest!
Samen met u vrienden zin in een Après Ski feest bij u thuis? Huur nu het all-in Après Ski pakket bij 't Arendje en uw huiskamer wordt helemaal omgetoverd tot een gezellige winterwonderland. 't Arendje is gespecialiseerd in de totaalverzorging van feesten en evenementen. In dat kader bieden wij onze klanten ook graag onze themafeest pakketten aan, zoals dus een compleet Après Ski pakket. Interesse in het huren van een Après Ski feest? Neem dan gerust contact op met ’t Arendje via het contactformulier en maak uw eigen winterwonderland!