• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Bar en taps huren

 
Een bar huren of tap huren is ideaal wanneer u een feestje geeft. 't Arendje kan u helpen bij het kiezen van de juiste bar voor uw feest of evenement. Zo heeft 't Arendje de populaire uitklapbar en evenement bar, die uitgebreid kan worden met een uitbouw. Maar u kunt ook kiezen uit een van de luxe barren, zoals de LED-bar of de cocktailbar, om uw feest of evenement een uniek tintje te geven! Voor ieder evenement zit er wel iets geschikts bij!

Luxe barren.

Met de bar meteen sfeer geven aan uw evenement? Dat kan met de luxe bars van 't Arendje! Hieronder ziet u de verschillende luxe barren uit ons assortiment. Zo vindt u barren die geschikt zijn voor een themafeest, zoals de Sixties bar en de Oranje bar. Wilt u uw evenement de uitstraling geven van een hippe club? Dat kan met de LED bar of de luxe bar in zwart!
 

LED bar

De LED bar is een luxe bar met ingebouwde LED-verlichting. De kleur van de LED bar wordt automatisch gevarieerd of kan worden geregeld met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze bar wordt compleet geleverd met tap, koelkast en achterwand. Met de LED bar creëert u een unieke sfeer. Deze sfeer kunt u doorzetten in de rest van de ruimte door bijpassende producten te huren, zoals de LED statafel en LED lantaarns.Luxe bar White Nature


De Luxe bar White Nature is gemaakt van wit steigerhout. Deze bar heeft een frisse zomerse uitstraling en is dus ideaal te gebruiken op zomerse themafeesten of evenementen. Ook is deze bar zeer geschikt voor bruiloften.
Deze bar is onderdeel van onze White Nature inrichting die zoal, loungesets, statafels, stoelen, banken en lounge materialen bevat. Luxe bar Mixed Wood


Steigerhout is een van de grotere meubilairtrends van de laatste jaren. Deze luxe bar van steigerhout kan zowel binnen als buiten staan en wordt bovendien geleverd inclusief tap, koelkast en achterwand. Steigerhout geeft een rustige sfeer. 't Arendje heeft ook verschillend meubilair van steigerhout te huur, zoals lounge sets, statafels met barkrukken en drankentafels, en ook accessoires zoals plantenbakken en zuilen.

Luxe bar Urban Jungle


Onze Luxe Bar Urban Jungle is onderdeel van ons thema Urban Jungle. Deze bar is uniek ontworpen door ons. Met zijn groene elementen in combinatie met hout heeft deze bar een Jungle-achtige look. 
Uiteraard hebben we bij deze bar passend materiaal in ons
Urban Jungle thema. 

 Luxe bar Industrial Green


 Onze Luxe Bar Industrial Green heeft een unieke uitstraling door de combinatie Industrieel met groene elementen. Deze bar is trendy met een stoere uitstraling. Deze bar is speciaal ontworpen door ons.

 


Standaard barren.

't Arendje verhuurt twee soorten standaard barren. Zo kunt u de uitklapbar huren of de evenementenbar huren. De zijkanten van de barren kunnen worden uitgeklapt om de bar groter te maken. De evenementenbar kan iets groter gemaakt worden dan de uitklapbar.

U kunt een bar huren met en zonder afname van bier. Er zijn verschillende
fusten bier waaruit u de keuze hebt. Één bar is geschikt voor ongeveer 60 bierdrinkers (3 fusten van 50l). Verwacht u meer bierdrinkers op uw evenement of partij? Dan is het aan te raden een extra bar te huren.

Ombouwen.

Wanneer u een een van de standaard barren huurt, maar uw evenement toch een wat exclusievere uitstraling wilt geven, kunt u kiezen voor een barombouw. Er zijn barombouwen beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Zo kunt u op een eenvoudige manier extra sfeer aan uw evenement of partij geven. 

Toebehoren van de bar huren


Om de bar of tap compleet te maken, kunt u verschillende artikelen bij huren. Zo heeft u een lekbak en een spoelborstel nodig. Afhankelijk van uw evenement en de voorzieningen op locatie, heeft u wellicht ook een watertank en waterton nodig voor de afvoer. 

Wilt u graag dat uw gasten hun drankjes bij de bar ophalen of brengt u het liever rond? In het laatste geval, is het belangrijk dat u genoeg
dienbladen heeft om de drankjes rond te brengen. 't Arendje biedt verschillende soorten dienbladen: met opstaande rand, met antisliplaag, of in de vorm van een buikbak. Het serveren wordt zo meteen een stuk leuker!

't Arendje helpt u graag om uw evenement compleet te maken.