• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Bar en taps huren


Een bar huren of tap huren is ideaal wanneer u een feestje geeft. 't Arendje kan u helpen bij het kiezen van de juiste bar voor uw feest of evenement. Zo heeft 't Arendje de populaire uitklapbar en evenement bar, die uitgebreid kan worden met een uitbouw. Maar u kunt ook kiezen uit een van de luxe barren, zoals de LED-bar of de cocktailbar, om uw feest of evenement een uniek tintje te geven! Voor ieder evenement zit er wel iets geschikts bij!
 

Standaard barren


't Arendje verhuurt twee soorten standaard barren. Zo kunt u de uitklapbar huren of de evenementenbar huren. De zijkanten van de barren kunnen worden uitgeklapt om de bar groter te maken. De evenementenbar kan iets groter gemaakt worden dan de uitklapbar.

U kunt een bar huren met en zonder afname van bier. Er zijn verschillende fusten bier waaruit u de keuze hebt. Één bar is geschikt voor ongeveer 60 bierdrinkers (3 fusten van 50l). Verwacht u meer bierdrinkers op uw evenement of partij? Dan is het aan te raden een extra bar te huren.
 

Ombouwen


Wanneer u een een van de standaard barren huurt, maar uw evenement toch een wat exclusievere uitstraling wilt geven, kunt u kiezen voor een barombouw. Er zijn barombouwen beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Zo kunt u op een eenvoudige manier extra sfeer aan uw evenement of partij geven. 

 

Luxe barren

Met de bar meteen sfeer geven aan uw evenement? Dat kan met de luxe bars van 't Arendje! Hieronder ziet u de verschillende luxe barren uit ons assortiment. Zo vindt u barren die geschikt zijn voor een themafeest, zoals de Sixties bar en de Oranje bar. Wilt u uw evenement de uitstraling geven van een hippe club? Dat kan met de LED bar of de luxe bar in zwart!

U waant zich in een typisch Engelse pub wanneer u kiest voor de Old English Bar. Deze luxe bar wordt geleverd inclusief tap, koelkast, achterwand en twee afscheidingswanden. De Engelse pubsfeer kan doorgevoerd worden door te kiezen voor dit chesterfield meubilair en een openhaard zoals je die in Engeland vindt!

De LED bar is een luxe bar met ingebouwde LED-verlichting. De kleur van de LED bar wordt automatisch gevarieerd of kan worden geregeld met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze bar wordt compleet geleverd met tap, koelkast en achterwand. Met de LED bar creëert u een unieke sfeer. Deze sfeer kunt u doorzetten in de rest van de ruimte door bijpassende producten te huren, zoals de LED statafel en LED lantaarns.

U maakt uw EK-feestje, WK-feestje of koningsdag feestje compleet met deze oranje bar! De oranje bar is een luxe uitklapbar die geleverd wordt met achterkast, koelkast en twee scheidingswanden. Om het hele feestje in oranje sfeer te maken, kunt u er voor kiezen om ook de oranje statafels te huren, evenals de oranje stoelen.


Luxe bar wood

Steigerhout is een van de grotere meubilairtrends van de laatste jaren. Deze luxe bar van steigerhout kan zowel binnen als buiten staan en wordt bovendien geleverd inclusief tap, koelkast en achterwand. Steigerhout geeft een rustige sfeer. 't Arendje heeft ook verschillend meubilair van steigerhout te huur, zoals lounge sets, statafels met barkrukken en drankentafels, en ook accessoires zoals plantenbakken en zuilen.


Wilt u uw feest een werkelijk unieke draai geven? Dan is de Graffiti bar wat u zoekt. 't Arendje verhuurt verschillende graffiti barren. Ook zijn er bijpassende artikelen te huren, zoals de graffiti drankentafel, de graffiti scheidingswanden en de graffiti statafels


Op de luxe barren zijn natuurlijk verschillende variaties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een werkbar kiezen in plaats van een bierbar. Weet u niet zeker of wat u wilt mogelijk is? Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Toebehoren van de bar huren


Om de bar of tap compleet te maken, kunt u verschillende artikelen bij huren. Zo heeft u een lekbak en een spoelborstel nodig. Afhankelijk van uw evenement en de voorzieningen op locatie, heeft u wellicht ook een watertank en waterton nodig voor de afvoer. 

Wilt u graag dat uw gasten hun drankjes bij de bar ophalen of brengt u het liever rond? In het laatste geval, is het belangrijk dat u genoeg dienbladen heeft om de drankjes rond te brengen. 't Arendje biedt verschillende soorten dienbladen: met opstaande rand, met antisliplaag, of in de vorm van een buikbak. Het serveren wordt zo meteen een stuk leuker!

't Arendje helpt u graag om uw evenement compleet te maken.