• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Liz' Richards

Artikelnummer: VK9106004
Prijs excl. BTW / incl. BTW
€ 1 175,00 / € 1 245,50
Aantal
  • De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken
  • Klantenservice: 0416 373 000
  • Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Omschrijving

De genoemde prijs is exclusief 7% BUMA.
Let op: dit is een indicatieprijs! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.


Als rasechte Amsterdammer verrast Liz’ Richards, de first lady of travestie, haar publiek altijd. Charmant, vol met humor, en met een show welke voor iedereen herkenbaar is. De leukste songs om mee te zingen en altijd met een glimlach. Liz’ Richards is een prachtige invulling in alle programma’s. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest waar Liz’ de gastvrouw moet zijn om daarna nog een optreden te doen, of een kermistent waar het publiek moet gaan meezingen.  Het maakt Liz’ niets uit. Eerlijk en gezellig maar vooral ook zeer stijlvol.

In het begin van de jaren ’80 begon de carrière van Liz. Eerst bij het Amsterdamse Madame Arthur en daarna op de internationale podia in  Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Met haar live gezongen nummers en verbluffende playback parodieën stond Liz op alle grote gala’s.  De Duitse carnaval, Kerstfeesten en Nieuwjaarsfeesten waren zogezegd “gesneden koek” voor Liz. Avond na avond trad Liz op.

In 1998 begon zij met haar eigen travestiegroep “la Vie en rose”. Deze groep maakte met een sneltreinvaart naam in het internationale travestiecircuit. Dat travestie beslist niet vulgair hoeft te zijn bewijst Liz iedere keer weer. Het publiek reageert altijd verrassend positief.

Tegenwoordig richt Liz zich naast haar werk in de shows ook weer op het solowerk in Nederland. Zoals gezegd, bijzonder geschikt voor alle evenement is Liz een betaalbare en zeer aangename verrassing, telkens weer.

Een solo optreden van Liz duurt circa 35 minuten. Liz brengt een monitor- of A-set mee.