De mooiste dag van je leven

De bruiloft belooft een van de mooiste dagen van uw leven te worden. Echter is het plannen van een bruiloft een hoop werk. Arendje Verhuur kan je hierbij een helpende hand lenen, wij kunnen je adviseren bij het uitkiezen van de locatie, het thema, de inrichting, de catering, het benodigde personeel en het entertainment. Zo heb je een aantal zorgen minder bij het plannen van jouw bruiloft!

Een bruiloft op een prachtige locatie of je bruiloft thuis?

De locatie speelt een belangrijke rol bij een bruiloft. De locatie moet sfeervol zijn, zodat jouw bruiloft een dag wordt die je nooit meer vergeet! Arendje Verhuur heeft een aantal prachtige locaties waar we regelmatig een bruiloft, receptie of evenement organiseren. Maar heb je al eens gedacht aan een bruiloft bij jouw thuis? Arendje Verhuur heeft de mogelijkheden om bij jouw thuis een volledige bruiloft te organiseren.

Bruiloft thema

Bij een thema bruiloft denken velen aan thema’s als 70’s of 80’s. De trend in bruiloften is “subtiel”. Dit betekent dat je een kleur of aantal kleuren kiest als basis voor uw bruiloft en daarnaast accentueert met bijvoorbeeld een uniek thema. Daarnaast hebben wij een Vintage thema. Vintage is de bruiloft trend van dit moment. Klik hier voor al onze thema inrichtingen.

Tips

Een aantal tips die jou kunnen helpen bij het kiezen van een thema voor jouw bruiloft!

  • Tip 1: Hou het thema van de bruiloft dicht bij jullie
    Baseer het thema op jullie eigen persoonlijkheden. Stel dat jullie veel van de natuur houden, kies er dan voor om jouw bruiloft in bijvoorbeeld een bos te houden of richt jouw locatie in met prachtige planten. Houden jullie veel van een bepaald land, hang dan mooie foto’s op van dit land en zet bijvoorbeeld delicatessen uit dit land op uw menu.
  • Tip 2: Gebruik momenten uit jullie relatie
    Om jouw bruiloft persoonlijker te maken, kan je kiezen om momenten van jullie terug te laten komen. Hebben jullie elkaar ontmoet in een museum, houd dan bijvoorbeeld jouw bruiloft in een museum. Ook leuk, een tijdlijn ophangen met foto’s van diverse mooie momenten in jullie relatie!
  • Tip 3: Houd het subtiel
    Probeer nooit te overdrijven met het gekozen thema, het kan jullie bruiloft de verkeerde focus meegeven! Zorg dat het thema subtiel aanwezig is, het zou immers jammer zijn als iedereen tijdens jullie bruiloft alleen maar met het thema bezig is. Zorg er wel voor dat in alle elementen van de bruiloft het thema terugkomt. Alle elementen zouden een klein detail moeten bevatten van het thema. Bijvoorbeeld bij het thema Frankrijk, gebruik de Franse kleuren op de uitnodiging, kies voor Franse gerechten op het menu en laat bijvoorbeeld de bruidstaart decoreren met kleine Franse vlaggetjes.

Laat jouw bruiloft thuis verzorgen door Arendje Verhuur!

Arendje Verhuur heeft een ruime ervaring met bruiloften en kan jullie daarom adviseren bij het regelen van onder andere de locatie, de inrichting van deze locatie en bij de catering van de bruiloft. Neem via de onderstaande link contact op jullie ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken. Neem direct contact op voor meer informatie over uw bruiloft bij Arendje.