Een feest geven in de tuin of een evenement organiseren in de buitenlucht, waarbij enige beschutting tegen de zon of wat regenval gewenst is? Een partytent huren is het antwoord! Je kunt bij Arendje Verhuur gemakkelijk en snel een partytent huren die we voor je klaarzetten om op te halen. Na je feest of evenement breng je de partytent weer terug en het is geregeld. Zo makkelijk kan een partytent huren zijn. Voor een verjaardagsfeest of een straatfeest volstaan een paar partytenten huren. Maar als het om een bedrijfsfeest gaat, een groots evenement of iets van die strekking, dan kunnen we ons voorstellen dat je naar meer zoekt. Wel, wij zijn geen doorsnee verhuurder van producten voor feesten en evenementen, wij zijn jouw partner.

Een partytent huren bij Arendje Verhuur gaat zoals aangehaald erg makkelijk. Wij kunnen je echter voorzien in grote hoeveelheden, waardoor je op een adres gelijk goed zit. Dat uiteraard tegen aantrekkelijke tarieven, zodat het ook zinvol is om een partytent te huren. Vanzelfsprekend hebben we hierin volop keuze!

Uitgebreide keuze

Het aanbod van een partytent huren is zeer uiteenlopend. Je kan bij ons vooral de luxere partytenten huren. We hebben veel meer dan alleen dat. Zo tref je in ons assortiment ook een paraplutent die voor een stijlvol aangezicht zorgt.

Of wat te denken van de stretchtent? Verder hebben we verschillende pagodetenten in ons aanbod die variëren in totale oppervlakte. De meest gehuurde partytent is echter de zogeheten ‘easy up’ tent, wat de meest makkelijke partytenten zijn om op te zetten. Vandaar ook de toepasselijke naam van dit type tenten.

Wat betreft de easy up partytent huren heb je keuze uit meer dan tien varianten die van elkaar verschillen in omvang. En voor elke partytent die we aanbieden geldt dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Kortom, je huurt gegarandeerd goed materiaal, zodat je bij een partytent huren niet om hoeft te kijken naar de tent zelf.

Luxe haltenten

De genoemde partytenten die je bij Arendje Verhuur kunt huren zijn qua grootte nog enigszins beperkt. Het is echter goed voor te stellen dat je op je feest of evenement veel mensen wilt ontvangen. We kunnen dan nog een stapje verder gaan en dan kijken we naar de zogeheten Aluhal. Dit is een grote partytent met zijzeilen, ‘ruiten’ en een stevige constructie. Deze tenten worden in de grond verankerd of vastgezet met betonblokken. Wat dat betreft zijn het de meest professionele partytenten die er te verkrijgen zijn.

Gezien het aanbod voor een partytent huren nogal uitgebreid is, kunnen we ons goed voorstellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen. Ons grote team van specialisten denkt graag met je mee. Welke tent heb je nodig? Hoeveel heb je er nodig en wat zijn eventueel praktische accessoires? Vragen die wij dagelijks moeten beantwoorden en met onze expertise zorgen we ervoor dat je de juiste partytent(en) huurt.

Extra mogelijkheden bij een partytent huren

Het uitgebreide assortiment voorziet je in alles wat je nodig hebt en we helpen je daarin graag op weg. Maar weet ook dat je bij een partytent huren meer opties hebt dan alleen een tent zelf. Zo kun je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld parasols huren. Het is niet helemaal een partytent, maar de werking is natuurlijk enigszins hetzelfde. Ook dan staat men immers beschut en het zorgt voor een knusse gezellige sfeer.

Vanzelfsprekend hebben we in die categorie verschillende soorten en daar blijft het niet bij. Echt uniek zijn de paraplu parasols. Die zijn perfect voor een themafeest waarbij iedereen verrast zal opkijken. Tot slot kun je nog specifieke cateringtenten huren en bepaalde onderdelen, zoals luifels, voetplaten en meer. Oftewel, we hebben het grootste assortiment in het huren van een partytent.

Onze diensten

Buiten het feit dat je voor een partytent huren bij Arendje Verhuur aan het juiste adres zit, kunnen we je tevens met aanvullende diensten helpen. Als het gaat om de huur van de grotere tenten, dan is de kans vrij groot dat het transporteren wat lastig is. Daarin kunnen we je echter assisteren. Vraag naar de mogelijkheden.

En als je je feest helemaal wilt laten verzorgen, dan hoef je nog altijd niet verder te zoeken. Naast een partytent huren en alle genoemde opties, kunnen we je ook ter plekke helpen met de opbouw, personeel voor achter de bar en de catering. Kortom, voor een goed feest of evenement zit je hier helemaal goed.