• Voor 12u besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
 • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Feesttent huren bij 't Arendje

Wilt u een feestje buiten geven, maar is er regen op komst? Geen probleem. Bij 't Arendje kunt u partytenten huren in verschillende maten. Een feesttent huren bij ’t Arendje verhuur, wat komt er allemaal bij kijken?
 
Voordelen feesttent
De feesttent is lichtgewicht, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Maar wat zijn nou de voordelen van de feesttent en van huren in plaats van kopen?
 
Een van de grotere voordelen van feesttenten is de maat. U kunt namelijk feesttenten huren in veel verschillende afmetingen. Dit heeft een voordeel over een ruimte huren, waar u vaak niet veel keuze heeft in de afmetingen. Een feesttent kan er dus voor zorgen dat u niet betaalt voor ruimte die u eigenlijk niet nodig heeft.
 
Daarnaast is een feesttent huren vaak stukken goedkoper dan een ruimte huren. Helemaal als u zelf over land beschikt om deze tent op te plaatsen, bijvoorbeeld in uw achtertuin. 
 
Ook heeft u de mogelijkheid om een volledige dichte feesttent te huren, zodat er qua comfort weinig verschillen zijn met een zaal huren.
De feesttent maakt gebruik van PVC-doek wanden, deze hebben een aantal voordelen.

Een feesttent met PVC doek:
 • laat licht door;
 • is makkelijk te plaatsen/verwijderen
 • is verkrijgbaar in allerlei kleuren.
Door de relatief hoge aanschafprijs en de soms ingewikkelde en tijdrovende opbouwprocedure is de keuze van huren snel gemaakt. Als u bij ’t Arendje een feesttent huurt, krijgt u duidelijke uitleg of hulp met het opzetten van de tent. Niet voor niets is de feesttent daarom één van onze favoriete producten!
 
Soorten feesttenten
Er zijn diverse soorten feesttenten te huur bij ’t Arendje verhuur. Voor ieder feestje is er wel een geschikte partytent!
 • Partytent: flexibele kleine partytent. Van 3x3m tot 5x5m en keuze tot het plaatsen van zijwanden. Allround feesttent voor kleinere feestjes, ideaal voor in de tuin!
 • Starshade / paraplutent: De unieke vorm van de starshade zorgt ervoor dat uw evenement een bijzondere uitstraling krijgt. Het is een ware eyecatcher met een modern design.
 • Pagode- of paviljoentent: Door de vormgeving met het hoge puntdak valt de paviljoentent altijd op! Vooral leuk in combinatie met meer paviljoententen.
 • Spantent: een zeer grote tent, die in diverse afmetingen verkrijgbaar is.
 • Stretchtent: een unieke vormgeving die uitermate geschikt is voor feestjes waarbij veel sfeer gewenst is, bijvoorbeeld een bruiloft.
 • Aluhal: de aluhal is flexibel in afmeting, beginnend bij 5x8 meter tot 20x20m of zelfs meer! Ideaal voor feestjes waar een groot aantal mensen zijn uitgenodigt.
Waar moet u aan denken bij een feesttent huren?
Er is een aantal factoren die u in gedachte moet houden bij het kiezen van uw feesttent. Elk evenement is namelijk anders en heeft andere voorwaarden aan de partytent. Houdt rekening met de beschikbare ruimte, hoe groot kan de tent maximaal zijn? De ondergrond, kunnen er haringen in de grond geslagen worden en is het nodig om een vloer in de feesttent aan te leggen? Ook het aantal personen is van invloed op de keuze van de feesttent.

Wilt u hulp bij het bepalen welke tent geschikt is voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact op met ’t Arendje!