• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Fusten bier kopen


Bij de meeste evenementen zijn er bierliefhebbers aanwezig. 't Arendje verkoopt fusten bier van verschillende A merken en een B-merk in verschillende maten.
 

A-merken


Wij verkopen fusten bier van verschillende A merken. Zo zijn er bierfusten van Heineken, Grolsch, Jupiler, Amstel en Brand, met een inhoud variërend tussen de 10L en 50L. De fusten zijn gemakkelijk aan te sluiten door de bijgeleverde tapkoppen.


 


B-merk

Om het kleinere budget tegemoet te komen, verkoopt 't Arendje ook fusten Steenberge. Dit bier is afkomstig van een bierbrouwerij uit Ertvelde, België. De fusten zijn gemakkelijk aan te sluiten door de bijgeleverde tapkoppen.
 
 

Tanks met bier


Voor de grote evenementen verkoopt 't Arendje ook biertanks. Deze tanks vol bier kunnen los of in combinatie met diverse barren worden afgenomen. Deze biertanks zijn te koop met bier van elk biermerk dat we verkopen. Informeer bij ons naar de (prijs-)mogelijkheden en we helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken.

 

Extra's

U kunt er voor kiezen om de fusten zonder retourrecht aan te schaffen. Wanneer u er voor kiest om de fusten niet te retourneren, ontvangt u een korting van 10% bij aanschaf. Wanneer u de fust zelf afhaalt ontvangt u nog eens 15% korting.

Tevens hebben we bij 't Arendje een storingsdienst. Komt u fusten te kort of werkt er iets niet naar behoren? Tot 1 uur 's nachts kunt u ons bereiken en fusten bijbestellen.
 

Wist u dat..

... er ongeveer 225 glazen uit een fust van 50L kunnen?
... een bierdrinker gemiddeld 12 glazen bier per feest drinkt?
... bovenstaande regel niet geldt wanneer u over studenten spreekt?
... de term ladderzat stamt uit de 19e eeuw, toen bezopen studenten aan een ladder vastgebonden werden en zo naar huis werden gedragen?
... de schuimkraag het bier beschermt tegen het binnendringen van zuurstof?
... bier de ideale shampoo is? Bier bestaat namelijk o.a. uit hop en gist, en deze producten bevatten veel proteïnen.