Glazen huren is een perfecte oplossing als je een feest of evenement gaat organiseren. Bij Arendje Verhuur kan je diverse soorten glazen inhuren dus voor elke gelegenheid hebben wij wel een glas. Wijnglazen huren voor een stijlvol diner tot een likeurglas op hoge voet of een amuseglas om je gerechtje in te serveren.  

FRISDRANK GLAZEN

Bij ons huur je diverse soorten glazen, en dus ook frisdrankglazen. Je kunt verschillende soorten frisdrankenglazen huren, zoals een spatjesglas of een longdrinkglas.

BIERGLAZEN

Huur bierglazen voor elke gelegenheid bij Arendje Verhuur. Denk hierbij aan een gezellig Après Ski feest of voor een bruiloft. Wij kunnen je zeker helpen met het huren van bierglazen want ons assortiment is groot, bekijk dan ook alle bierglazen op onze website.

WIJNGLAZEN

Geef je een chique diner en ben je op zoek naar kristallen wijnglazen? Of wilt champagneglazen huren? Proosten wordt een echt genot met de wijnglazen die je kunt huren bij Arendje Verhuur.

DIVERSE GLAZEN

Bij Arendje Verhuur kan je ook terecht voor overig glaswerk zoals likeurglazen of een glazen schaal voor overheerlijke nootjes. Maar ook voor een amuse of een lekker ijsje hebben wij mooie keuzes.

ONBREEKBARE GLAZEN

Ideaal voor evenementen en buitenfestivals. Niet van echt te onderscheiden en super veilig. 

Waarom glaswerk inhuren?

Niet iedereen heeft een scala aan verschillende glazen in de kast staan voor een feestje. Hierbij kan glazen huren goed van pas komen. Met deze optie heb je verschillende glazen in huis, van bierglazen tot wijnglazen en gewone frisdrankglazen. Alle glazen worden netjes stofvrij verpakt in professionele glaswerk kratten aan jou geleverd, zodat glazen huren compleet veilig verloopt. Tijdens uw feest kunnen de gasten een schoon glas pakken wanneer zij dat graag willen en na jouw feest wordt de afwas uit handen genomen. Geniet zelf van de voordelen van glaswerk huren en kies jouw glaswerk bij Arendje Verhuur.

Beste service

Onze glazen verhuur service biedt jou niet alleen de mooiste glazen, maar ook de beste service. De glazen worden veilig geleverd en na jouw feest direct weer opgehaald. Het huren van glazen hoef je de ellende van de afwas niet te trotseren, want dat doen wij voor jou! Een feest met Arendje Verhuur is een feest zonder. Wil je hulp bij het bepalen welke glazen je wilt huren voor jouw feest of evenement? Neem dan gerust contact op met Arendje Verhuur via het contactformulier!