• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Retourneren

Wanneer retourneren?
Artikelen dien je de dag na de huurperiode voor 12:00 uur in te leveren bij ons magazijn. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen. 

Schoon retourneren?
Voor servies, bestek en glaswerk gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Wel dienen de artikelen veegschoon en gesorteerd in de juiste kratten/bakken te worden ingeleverd. Alle overige artikelen dienen schoon te worden geretourneerd.

Indien goederen niet schoon worden geretourneerd gelden de volgende tarieven:
schalen, dienbladen en tafelaankleding: € 0,50 per stuk / onderdeel;
koffiezetapparatuur en toebehoren: € 3,00 per stuk / onderdeel;
overige artikelen: € 35,00 per uur op nacalculatie.

Linnengoed wassen?
Nee, ook voor linnengoed gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Let wel op dat vochtig linnen niet in een afgesloten zak wordt bewaard. Schade als gevolg hiervan is voor eigen rekening.

Materialen beschadigd of ontbreken?
Na terugkomst van de materialen in ons magazijn worden deze geteld en gecontroleerd op vermissingen en beschadigingen. Indien ‘t Arendje tijdens deze telling manco's en/of beschadigingen constateert, wordt de mancoprijs doorberekend. Indien ontbrekende materialen alsnog retour gebracht worden, worden deze uitsluitend gecrediteerd wanneer dit binnen 14 dagen gebeurd. Voor beschadigde materialen worden de reparatiekosten in rekening gebracht.