• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Retourneren

Wanneer retourneren?
Artikelen dien je in te leveren bij ons magazijn, de dag na de huurperiode voor 12:00 uur. Dit geldt met uitzondering van zon- en feestdagen, dan geldt de eerstvolgende dag als retourdag.

Schoon retourneren?
Voor servies, bestek en glaswerk gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Wel dienen de artikelen veegschoon en gesorteerd in de juiste kratten of bakken te worden ingeleverd. Alle overige artikelen dienen wel schoon te worden geretourneerd.

Indien goederen niet schoon worden geretourneerd gelden de volgende tarieven:
schalen, dienbladen en tafelaankleding: € 0,50 per stuk / onderdeel;
koffiezetapparatuur en toebehoren: € 3,00 per stuk / onderdeel;
overige artikelen: € 35,00 per uur op nacalculatie.

Linnengoed wassen?
Nee, ook voor linnengoed gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Let wel op dat vochtig linnen niet in een afgesloten zak wordt bewaard. Schade als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt door te berekenen.

Materialen beschadigd of ontbreken?
Na terugkomst van de materialen in ons magazijn worden deze geteld en gecontroleerd op vermissingen en beschadigingen. Indien wij tijdens deze telling manco's en/of beschadigingen constateren, wordt de mancoprijs of reparatiekosten in rekening gebracht. Wanneer ontbrekende materialen alsnog retour worden gebracht, worden de mancokosten uitsluitend gecrediteerd wanneer dit binnen 14 dagen gebeurt.