• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Steigerhouten materialen huren bij 't Arendje!

Meubilair van steigerhout huren voor elk soort feestje bij ’t Arendje verhuur!Steigerhouten meubilair op uw feestje.

 
Door de uitgebreide collectie steigerhouten meubilair, zit er altijd wel wat voor u tussen. Kiest u voor een feestje waarbij wordt gedanst, dan zijn de steigerhouten statafels een ideale keuze voor u! Deze zijn makkelijk verplaatsbaar en kunnen zelfs geleverd worden met geïntegreerde koelbak. Houdt u meer van een rustig feestje, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de banken of loungesets gemaakt van steigerhout.

Ruime collectie steigerhouten materialen.

Er zijn diverse soorten steigerhouten meubels te huur bij ’t Arendje verhuur. U kunt denken aan:

Steigerhouten statafels

Wij bieden een diversiteit aan statafels van steigerhout. Zo zijn er naast normale steigerhouten statafels, ook witte steigerhouten statafels. 
Steigerhouten tafels


Statafels, salontafels, dranktafels: 't Arendje biedt u een uitgebreide collectie tafels, zodat er altijd iets naar uw wensen bij zit!Steigerhouten zitmeubilair

Barkrukken of banken van steigerhout?  

Steigerhouten accessoires

Vul uw steigerhouten meubilair aan met de collectie steigerhouten accessoires, zoals plantenbakken of zuilen van steigerhout! Zo maak je jouw inrichting helemaal compleet!


 

Voordelen steigerhout.

 
't Arendje biedt u een keuze uit een ruime collectie steigerhouten meubelen. Steigerhout is een perfecte materiaalkeuze voor uw interieur, omdat het een rustieke en stijlvolle uitstraling heeft. Bovendien is steigerhout zowel binnen als buiten te gebruiken, en is het splintervrij. 

Er worden verschillende materialen van steigerhout door 't Arendje aangeboden, bijvoorbeeld steigerhouten statafels, steigerhouten tafels en steigerhouten zitmeubilair. Hierdoor kunt u bij 't Arendje kiezen voor een zeer gevarieerde inrichting van hetzelfde materiaal, waardoor de eenheid binnen de inrichting toch behouden blijft.

Door de relatief hoge aanschafprijs en de kosten voor opslag, is de keuze van huren snel gemaakt. Als u bij 't Arendje meubilair van steigerhout huurt, heeft u hier geen omkijken meer naar. We brengen de statafels gewoon op locatie en halen ze achteraf ook weer op!
 
Deze zijn onderverdeeld in drie soorten thema's: Wood, White Nature en Mixed Wood.
 
Wilt u hulp bij het bepalen welke steigerhouten meubilair u wilt huren voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact op met ’t Arendje!