• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Tafels huren

Tafels huren voor uw evenement

Tafels vormen een sleutelingrediënt voor uw evenement. Ze dragen bij aan de sfeer en activiteit van uw evenement. De juiste tafels huren doet u bij 't Arendje Verhuur!

Veelal vormen tafels de basis van de uitgevoerde activiteiten. Zo dient u bij verschillende activiteiten ook verschillende tafels te huren. Veel van onze tafels zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. 

Twijfelt u welke tafels het beste passen bij het evenement dat u wilt organiseren? Wij helpen u graag op weg.
 

Dinertafels huren

Voor een diner hebben wij een uitgebreid assortiment met verschillende dinertafels. Onze dinertafels variëren in formaat, uitstraling en prijs, zodat u altijd een tafel kunt vinden die bij uw stijl past.
 

Statafels huren

Feestjes en gala's hebben vaak een veelal staand publiek. Daarom bieden wij diverse soorten statafels aan. Met statafels biedt u gasten de mogelijkheid om snel van plaats en/of activiteit te wisselen

Ook zijn statafels handig voor evenementen met een wisselende zaal. Ze zijn eenvoudig en snel in te klappen en zijn dus ideaal op momenten dat tijd cruciaal is. Bijvoorbeeld een zaal waar eerst gezellig geborreld wordt, maar waar naar verloop van tijd de dansvloer vergroot moet worden. Statafels zijn hier de perfecte tafels voor.

We hebben veel verschillende soorten statafels. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende uiteenlopende modellen:

Buffettafels

Organiseert u een feest met lopend buffet? Dan kunt u niet om een mooie buffettafel heen. Buffettafels zijn er in vele varianten en daarom kunt u bij 't Arendje kiezen voor een buffettafel die precies past bij de stijl en sfeer van uw evenement. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke franse marktkraampjes, voor een stijlvolle buffettafel van steigerhout of voor een hippe buffettafel met LED

Buffettafels hoeft u echter niet alleen maar voor eten te gebruiken, maar zijn ook perfect inzetbaar om drank op te presenteren. We hebben zelfs een buffettafel genaamd de Ice Table, een stijlvolle buffettafel waarin u uw drank meteen koud kunt leggen. Ideaal toch?!
 

Salontafels

't Arendje beschikt ook over een groot assortiment salontafels. Salontafels zijn perfect in te zetten als u één of meerdere zithoeken wilt creëren. We hebben meubilair te huur in verschillende stijlen. 

Voor een wat exclusiever feest kunt u kiezen voor het huren van loungetafels. We bieden loungesets aan als set, inclusief stoelen en banken.
 

Tafelaankleding

De keuze voor een passende tafel bij uw evenement is natuurlijk stap 1. U kunt deze tafel nog sfeervoller door deze leuk aan te kleden! Denk daarbij aan waxinehouders, kandelaars, asbakken, tafelplantjes, snackplateaus, et cetera. Zeg nou zelf, zonder kaarsje of plantje op tafel is het maar een kale vertoning.
 

Tafelkleden huren

Naast de verhuur van diverse soorten stijlvolle tafels, biedt 't Arendje ook nog een alternatief: tafelkleden. We beschikken over diverse tafelkleden, zoals tafelrokken voor statafels. Met tafelkleden kunt u heel gemakkleijk een bepaalde uitstraling creëeren. De stof en kleur zijn daarbij belangrijke voor de totale uitstraling van de ruimte. Heeft u behoefte aan advies? Aarzel niet om contact op te nemen.