• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Transport & Levering

Bereken transportkosten
Vul uw postcode in:
Flexibel:€ 18,50
Normaal:€ 37,-
De ingevoerde postcode is niet gevonden. Transportkosten worden later berekend.
Transport
Alle genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten, tenzij anders vermeld. Voor het transport van je bestelling bieden wij drie keuzes:
 
10% afhaalkorting*
Wanneer je jouw bestelling bij ons zelf komt afhalen en retourneren in Waalwijk ontvang je hiervoor een korting van 10%. Deze korting geldt zowel voor verhuurmateriaal als verkoopartikelen zoals bv. dranken.(Maar niet voor de verkoop van materialen als meubilair) Het is mogelijk de bestelling een dag voor de gebruiksdatum af te halen en een dag na de gebruiksdatum weer te retourneren, met uitzondering van zon- en feestdagen, want dan zijn wij gesloten.

*De afhaalkorting geldt voor bestellingen vanaf €100,- exclusief BTW.

Flexibel transport
Indien wij de bestelling in de drie dagen voorafgaand aan de gebruiksdag kunnen bezorgen en in de drie dagen erna ophalen, betaal je slechts de helft van de reguliere transportkosten. Hiernaast dient de offerte drie dagen van te voren akkoord te zijn. Op deze manier kunnen wij diverse transporten combineren en dit voordeel delen we graag met jou. Onze planning laat je weten op welke dag we tussen 8 en 17 uur zullen komen. Zon- en feestdagen worden niet meegerekend. Als u kiest voor de optie flexibel transport kunt u geen voorkeur geven voor een dag. Mocht dit wel het geval zijn, vervalt het flexibele transport en wordt dit automatisch omgezet in een transport op afspraak.
 
Transport op afspraak
Wij bezorgen de materialen op de door jou gewenste datum en dagdeel. Het is mogelijk om aan te geven of je de bestelling in de ochtend, of in de middag wenst te ontvangen en wanneer we deze weer mogen ophalen.
 
Vul aan de linkerzijde de vier cijfers van je postcode in om jouw transportkosten te berekenen.

Levering
Alle goederen worden aangeleverd in kratten, kisten, rolcontainers en op pallets. Deze transportmaterialen blijven op het afleveradres staan. Wij leveren tot over de eerste drempel. Als er over bijvoorbeeld een trap of via een lift geleverd moet worden, dan dien je dit van tevoren aan te geven. Het is mogelijk dat wij hiervoor extra kosten in rekening brengen.
Bij het ophalen van de goederen dient alles weer transportklaar te staan, zoals je de goederen van ons ontvangen hebt, op dezelfde locatie als waar de goederen zijn afgeleverd. Indien niet alle goederen transportklaar staan en wij op een later moment de resterende goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht.

Reclamaties
Reclamaties dien je op de dag van levering bij ons te doen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 0416 373 000. Na kantooruren en in het weekend zijn wij tot 01.00 uur 's nachts bereikbaar via onze storingsdienst op 06 21 53 00 47 of bij geen gehoor 06 21 53 00 40. Reclamaties na de gebruiksdag kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.