• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Verlichting huren

Verlichting is een belangrijk onderdeel van uw evenement. Licht zorgt voor sfeer, maar ook voor veiligheid. Bij 't Arendje kunt u verschillende soorten verlichting huren. Zo kunt u verlichting huren die geschikt is als sfeerverlichting, maar kunt u ook kiezen voor werkverlichting of buitenverlichting.
 

Sfeerverlichting

U kunt bij 't Arendje verschillende soorten sfeerverlichting huren. Zo zijn er prikkabels (dat zijn deze slingers met gekleurde lampjes), kroonluchters, lantaarns, discoverlichting, verlichte potten en kerstboompjes, en een lichtnet.

Prikkabel

Een van de artikelen binnen de categorie sfeerverlichting is de prikkabel. De prikkabel bestaat uit onbreekbare ledlampen en is verkrijgbaar met witte lampen en gekleurde lampen. De prikkabels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, variërend van 10 meter tot 50 meter.


Kroonluchter

Een kroonluchter aan het plafond geeft extra sfeer aan het feest. Bij 't Arendje kunt u verschillende kroonluchters huren. Zo kunt u ervoor kiezen om een kroonluchter van chroom te huren. Deze kroonluchter is zowel in normale als in verlengde versie verkrijgbaar. Deze sfeermaker is zeker een aanwinst voor uw evenement.

Lantaarn

Het gebruik van lantaarns is een uitstekende manier om op sfeervolle wijze uw evenement te verlichten. Bij 't Arendje kunt u verschillende soorten lantaarns huren. Zo zijn er trendy lantaarns, petit aigle lantaarns en LED lantaarns te huur. De lantaarns geven een verschillend sfeerbeeld en kunnen daarom bij verschillende inrichten gebruikt worden. Bovendien zijn de lantaarns in verschillende kleuren te huur, zodat de kleur matcht met de kleur van het interieur.


Toneelverlichting

Wanneer u een podium heeft bij uw evenement, is het van belang dat dit verlicht wordt. Het podium kan op een sfeervolle manier verlicht worden, door toneelverlichting te huren. De toneelverlichting bestaat uit 2 statieven met ieder 3 of 4 lampen.


Discoverlichting

Om de feestzaal om te toveren tot een disco, kunt u kiezen voor discoverlichting. De discoverlichting is leverbaar in verschillende uitvoeringen en beperkt zich niet tot wat u op de site kunt vinden. Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u, in samenwerking met onze partners, graag aan de juiste materialen.


 

Eyecatchers


Kerstboom verlicht


Deze verlichte kerstboom is beschikbaar in twee afmetingen en kan worden geleverd met witte verlichting, of met LED-verlichting. De kleur van de LED-verlichting kan naar keuze worden ingesteld met de bijgeleverde afstandsbediening.

Potten met verlichting


Deze potten kunt u in de feestruimte neerzetten als sfeerverlichting. Vooral bovenop zuilen komen deze potten met verlichting goed tot hun recht en zijn ze echte eyecatchers.

LichtnetOm de wanden bij uw evenement sfeervol aan te kleden, kunt u een lichtnet huren. Dit lichtnet van 176 lampjes tovert de wanden van de feestzaal om tot ware eyecatchers.