• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Werkverlichting

 
Op een werkterrein is het van belang dat de verlichting goed is. In alle weersomstandigheden moet het werkterrein goed verlicht zijn om fouten en ongelukken te voorkomen.
Bij 't Arendje kunt u werkverlichting huren. Deze werkverlichting is geschikt om kleine als grote werkplaatsen te verlichten.
 

Klemspot huren


Bij 't Arendje kunt u klemspots huren die u gemakkelijk aan buizen en palen kunt bevestigen om extra licht te creëren. De klemspot kan op 230V worden aangesloten. De klemspot is zowel in wit als zwart verkrijgbaar, waardoor u de klemspot kunt laten wegvallen in de rest van de ruimte.
 

Bouwlamp huren


Met behulp van een bouwlamp kunt u een groot deel van het terrein verlichtten. Deze lampen zijn essentieel voor de veiligheid wanneer er in het donker wordt gewerkt. Deze bouwlampen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de bouw en voor grote werkterreinen.

Bij 't Arendje kunt u twee soorten bouwlampen huren: van 150 watt en van 500 watt. Hierbij kunt u ook een statief huren. Het statief voor een bouwlamp is uitschuifbaar tot een lengte van 3,35 meter.
 

Nooduitgangbordje huren


Noodverlichting is een belangrijk onderdeel op grote terreinen. Het zorgt er namelijk voor dat u en uw personeel snel en veilig weg kunnen, wanneer er zich brand of andere calamiteiten voordoen. Bij 't Arendje kunt u noodverlichting en nooduitgang verlichting huren.