• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 15% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Zomer: tijd voor BBQ!

Het begint weer lekker weer te worden, wat betekent dat u uw feestjes buiten kunt geven! 't Arendje helpt u graag om het feest nog feestelijker te maken.

Loungen
Lekker onderuit zitten en genieten van de zon, de hapjes en drankjes die geserveerd worden. Dat kan met ons Lounge pakket. Het lounge meubilair bestaat uit moderne zitjes met crème kussens beiden bijna een serene sfeer. Er zijn stoelen, banken, sofa's en poefen beschikbaar, met bijpassende tafels. Natuurlijk kunnen ook de kussens niet ontbreken. In een lounge omgeving kunt u werkelijk alle soorten gasten ontvangen.
 
 
Parasols
Op erg warme dagen kan de zon wel eens te veel worden. Een parasol is een makkelijke oplossing. Deze zijn ook bij 't Arendje te huur. Lekker makkelijk, want door een parasol te huren heeft u zelf geen opbergruimte nodig. U kunt kiezen uit verschillende soorten parasols in verschillende kleuren en verschillende maten.
 
 
Barbecue
Maak het feestje nog completer door gezellig te barbecuen. Wij verhuren verschillende barbecues en kunnen ook alle benodigdheden erbij leveren, zoals kolen en tangen, maar ook overkappingen, afzuigkappen en vuurkorven.
 
Bar
Om uw gasten van een drankje te kunnen verzorgen, bieden we u verschillende opties aan, die vanzelfsprekend gecombineerd kunnen worden. Zo hebben we verschillende barren beschikbaar, zoals de uitklapbar en de evenementenbar. Ook zijn er luxere barren te huur, zoals de ledbar en een typisch Engelse bar. Deze barren kunnen inclusief fusten bier worden afgenomen. Deze fusten zijn er van verschillende merken in verschillende maten. Voor diegene die minder graag bier drinken, kunnen er ook andere soorten drank worden afgenomen zoals bijvoorbeeld wijnen en frisdranken. Daarbij stellen we ook graag een flessenkoelkast ter beschikking.