Bij Arendje – horeca-, party- en event verhuur ben je aan het juiste adres voor de huur van materialen om jouw feest, evenement of andere gelegenheid te doen slagen.

We werken vanuit onze 4 kernwaarden. Deze vier kernwaarden lopen door onze hele organisatie heen en beschrijven wie wij zijn als Arendje Verhuur.

Door vanuit alle teams binnen Arendje Verhuur te werken vanuit onze  kernwaarden zorgen we voor vooruitging en is Arendje Verhuur voor onze klanten een betrouwbare partner. 

 

 

Wij zijn betrouwbaar

Je kan ervan uitgaan dat we doen wat we zeggen, want bij ons is een afspraak een afspraak. Mocht daarin iets veranderen dan laten we je dat op tijd weten. Wij voldoen aan de kwaliteitsstandaarden die je mag verwachten van een van de grootste horeca, party en event verhuurbedrijven van Nederland. Dit uit zich in de diverse keurmerken die wij hebben en branche verengingen waar wij lid van zijn. 

Onze verhuur materialen zijn van een hoge kwaliteit en binnen onze organisatie richten wij de procedures dusdanig in dat deze gecontroleerd, onbeschadigd en op tijd aan onze huurders worden uitgereikt. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan lossen we dat zo snel mogelijk op.

Bij Arendje Verhuur laten we je niet vallen.

 

 

Wij zijn dienstbaar

We denken vanuit de vraag van onze klanten en sluiten met onze service en assortiment aan op wat onze klanten nodig hebben. We stellen ons dienstbaar en open op door altijd de mogelijkheden te verkennen om te voldoen aan de vraag die de klant heeft. 

Bij Arendje Verhuur bedienen wij onze klanten goed, wat zich manifesteert in de vele langdurige partnerschappen die wij hebben opgebouwd en blijven opbouwen. 

 

 

Wij zijn professioneel

Bij Arendje Verhuur zijn we serieus met ons vak bezig. En dat zie je niet alleen terug in onze producten, maar ook zeker in ze wijze waarop wij met onze klanten omgaan. Bij Arendje Verhuur zijn zowel de kleinste als grootste klanten belangrijk. Wij zullen iedere klant helpen met de gedrevenheid die wij hebben voor ons vak en onze producten.

Wij verstaan ons vak, dat laten we al meer dan 40 jaar zien.

 

 

Wij zijn no-nonsens

Je weet bij Arendje Verhuur waar je aan toe bent. We zijn duidelijk en helder in onze afspraken. We zeggen wat we kunnen maar zeker ook wat we niet kunnen. Maken we afspraken, dan komen we deze na. Maken we fouten, dan geven we dat toe en lossen we deze op.

We staan voor wat we doen en gaan daar 100% voor. Helder, duidelijk en open.