Bij Arendje horeca-, party- en eventverhuur kun je terecht voor de huur van materialen om jouw feest, evenement of andere gelegenheid te doen slagen. 

Gevestigd in Rosmalen (naast Den Bosch), in het gemoedelijke Brabant, werkt een hecht team iedere dag om de juiste spullen bij onze klanten te krijgen. We zijn trots dat we al jarenlang mogen bijdragen aan talloze evenementen, van intieme diners tot grootse evenementen. Onze klanten, variërend van particulieren die een extra tafel nodig hebben tot organisatoren van grootschalige evenementen, vinden in ons een betrouwbare partner die altijd voor ze klaarstaat.

We werken vanuit onze vier kernwaarden, die het hart vormen van alles wat we doen. Dit zorgt ervoor dat we aan al onze klanten een hoge kwaliteitsstandaard kunnen garanderen.

Kernwaarden

We zijn betrouwbaar

Voor ons zijn een aantal dingen heel vanzelfsprekend: afspraak is afspraak, we doen geen valse beloftes en doen altijd wat we zeggen. Ook kun je erop vertrouwen dat alle materialen die we verhuren van hoge kwaliteit en goed werkend zijn. Mocht er ondanks onze strenge procedures iets niet goed zijn, lossen we dat zo snel mogelijk op.

We zijn dienstbaar

We denken vanuit de vraag van onze klanten en sluiten hier met onze service en assortiment op aan. We stellen ons dienstbaar en open op door altijd alle mogelijkheden te verkennen waardoor we kunnen voldoen aan de vraag die de klant heeft.

We zijn professioneel

We weten wat we doen. Dat zie je niet alleen terug in onze producten, maar ook in de wijze waarop wij met onze klanten omgaan. Iedere klant, groot of klein, is belangrijk voor ons. We doen altijd alles wat in onze macht ligt om deze tevreden te stellen.

We zijn no-nonsense

Je weet bij Arendje Verhuur waar je aan toe bent. We zijn duidelijk en helder in onze afspraken. We zeggen wat we kunnen maar zeker ook wat we niet kunnen. Maken we afspraken, dan komen we deze na. Maken we fouten, dan geven we dat toe en lossen we deze op.

Bij Arendje Verhuur laten we je niet vallen. Al 40 jaar lang.