• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Bestellen

Partyverhuur of beursverhuur?
je vindt op onze website aparte secties terug voor partyverhuur- en beursartikelen. De prijzen in de verhuursectie gelden voor één gebruiksdag, met een toeslag van 15% voor elke extra gebruiksdag. 

De materialen en prijzen in de beurssectie zijn afgestemd op gebruik tijdens een beurs. Dat betekent dat de genoemde prijzen gelden voor een periode van maximaal 10 dagen en dat, afhankelijk van de ordergrootte, transport in de prijs is inbegrepen. Bovendien zijn de materialen in de beurssectie van een gegarandeerd goede kwaliteit.

Bestelling plaatsen
Je kunt op onze website vrijblijvend een bestelling plaatsen. Je zit dan nergens aan vast. Vervolgens krijg je een op maat gemaakte offerte opgestuurd. 

Afbestellingen op bevestigde bestellingen kunnen tot uiterlijk 2 dagen voor levering doorgegeven worden. Nabestellingen zijn altijd mogelijk in overleg. Bel hiervoor een van onze medewerkers op: 0416 373 000.

Je kunt tijdens de offerte aanvraag kiezen voor de optie: Afkoop eigen risico annuleren, dit voor een bedrag van 3% van het netto bedrag. Als je deze optie hebt aangevinkt kun je zonder opgaaf van reden een bevestigde order in zijn geheel annuleren. Dit met uitzondering van onze inhuurmaterialen van derden en catering.

Voorraad
Onze webshop beheert geen voorraad. Je kunt gewoon bestellen wat je nodig denkt te hebben. Wij doen ons uiterste best om in jouw wensen te kunnen voorzien. Indien wij bepaalde artikelen niet kunnen leveren nemen wij hierover contact met je op en zullen we zoeken naar een alternatief.

Mocht je een artikel niet kunnen vinden op onze website, neem dan contact met ons op. Wij zullen proberen te vinden wat je zoekt.