• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 0416 373 000 of stuur een mail naar info@arendje.nl

Algemeen

Ons magazijn is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 13:00 uur. Het kantoor is per telefoon of per e-mail bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden kun je voor dringende zaken bellen naar: 06 21 53 00 47 of bij geen gehoor: 06 21 53 00 40.
Ook onze materialen kunnen wel eens een mankement vertonen, al doen wij ons uiterste best om de huurartikelen zo goed mogelijk te onderhouden.
 
Voor veel van onze artikelen zijn handleidingen beschikbaar. Je vindt deze bij het betreffende artikel in de webshop. Je vindt jouw artikel het snelst door de zoekfunctie bovenaan deze pagina te gebruiken.
 
Krijg je de storing niet verholpen, wacht niet en bel direct 06 21 53 00 47 of bij geen gehoor 06 21 53 00 40. Onze storingsdienst is bereikbaar tot 01:00 uur ’s nachts, 7 dagen per week.

Productaanbod

Wij hebben het breedste assortiment aan verhuurartikelen van Nederland. Indien je toch niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen proberen te vinden wat je zoekt.
Onze webshop beheert geen voorraad.
Je kunt gewoon bestellen wat je denkt nodig te hebben. Wij doen ons uiterste best om in jouw wensen te kunnen voorzien. Indien wij bepaalde artikelen niet kunnen leveren nemen wij hierover tijdig contact met je op en zullen we zoeken naar een alternatief.
Je vindt op onze website aparte secties terug voor partyverhuur- en beursartikelen.

De prijzen in de verhuursectie gelden voor één gebruiksdag, met een toeslag van 15% voor elke extra gebruiksdag.

De materialen en prijzen in de beurssectie zijn afgestemd op gebruik tijdens een beurs. Dat betekent dat de genoemde prijzen gelden voor een periode van maximaal 10 dagen en dat, afhankelijk van de ordergrootte, transport in de prijs is inbegrepen. Bovendien zijn de materialen in de beurssectie van een gegarandeerd goede kwaliteit.

Dranken

Op onze dranken geldt retourrecht: ongeopende fusten en/of flessen kun je na afloop van je evenement kosteloos weer inleveren. Als je drank afneemt zónder retourrecht ontvang je nog eens 10% extra korting!
Op onze site vind je onder het kopje Dranken verschillende Drank Arrangementen. Gedurende de periode van de arrangementen geldt een onbeperkt aantal drankjes. De dranken worden vanaf de bar geserveerd.
 
De prijzen zijn per persoon en inclusief alle benodigde materialen t.b.v. het serveren van de dranken: bar, koelkast, dienbladen, theedoeken, glaswerk, ijs en champagnekoeler zijn inbegrepen. Exclusief personeel. De arrangementen zijn mogelijk vanaf 50 personen en de prijzen gelden exclusief BTW en onder voorbehoud.

Klik hier voor onze drankarrangementen.
Je kunt voor een vrijblijvend advies altijd bellen met één van onze medewerkers op: 0416 373 000. Onze richtlijn is dat tijdens een feestje meestal de helft van de gasten bier drinkt. Een goed uitgangspunt is dat een persoon ongeveer 10 glazen bier drinkt, wat neerkomt op 2 liter.
Geen paniek! Wij bieden een unieke service: Je kunt onze storingsdienst bellen om drank na te bestellen. De storingsdienst is bereikbaar tot 01:00 uur ’s nachts, 7 dagen per week op 06 21 53 00 47 of bij geen gehoor 06 21 53 00 40. Let wel: Je kunt alleen een nabestelling doen bij een lopende order.

Huren

Alle genoemde prijzen zijn dagprijzen. Dat wil zeggen dat je de artikelen één dag kunt gebruiken. Wel is het zo dat je in het algemeen de materialen een dag eerder kunt laten bezorgen/ophalen en een dag later kunt laten ophalen/retourneren(zon- en feestdagen niet meegerekend). Op die manier heb je ruim de tijd om jouw evenement of feest op te bouwen.
 
Wil je de materialen langer dan één dag gebruiken, dan hanteren wij voor elke extra dag een toeslag van 15%. Dus wil je bijvoorbeeld voor 4 dagen huren, dan betaal je 145% van de getoonde prijs. Dit wordt automatisch voor je uitgerekend op het bestelformulier van onze website.
Tijdens het bestellen kun je ervoor kiezen om kosten voortvloeiend uit schade ten gevolge van brand en/of storm af te kopen. Kies je ervoor om dat niet te doen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk.

Betaling

Dit wordt duidelijk bij de artikelen vermeld.
Worden de goederen bij jou op locatie geleverd? Dan kun je een aantal dagen voor het bezorgen van de goederen betalen op rekening. Het bedrag dient wel een dag voor levering bijgeschreven te zijn op onze rekening.
 
Kom je de goederen zelf afhalen bij ons magazijn? Dan kun je tevens een aantal dagen voor het afhalen van de goederen betalen op rekening. Het bedrag dient wel voor de dag van afhalen voldaan te zijn. Daarnaast kun je bij het ophalen van de goederen aan onze balie pinnen of contant betalen.
Wij vragen aan iedereen die goederen bij ons huurt, zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs, voorzien van een pasfoto (paspoort en/of rijbewijs), dus niet met een giro- of bankbetaalpasje.
Indien je een borg moet betalen kun je het bedrag terug vinden op je orderbevestiging. 

Bestellen

Je kunt op onze website vrijblijvend een bestelling plaatsen. Je zit dan nergens aan vast. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakte offerte via e-mail.
Afbestellingen op bevestigde bestellingen kunnen tot uiterlijk 2 dagen voor levering doorgegeven worden. Nabestellingen zijn altijd mogelijk in overleg. Bel hiervoor een van onze medewerkers op: 0416 373 000.
Als je kiest voor de optie: Afkoop eigen risico annuleren voor een bedrag van 3% van het netto bedrag, dan kun je zonder opgaaf van reden een bevestigde order in zijn geheel annuleren. Dit met uitzondering van catering en inhuurmaterialen van derden.

Transport en levering

Alle genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten, tenzij anders vermeld. Voor het transport van je bestelling bieden wij drie keuzes:
 
10% afhaalkorting
Wanneer je jouw bestelling bij ons zelf komt afhalen en retourneren in Waalwijk ontvang je hiervoor een korting van 10%. Deze korting geldt zowel voor verhuurmateriaal als verkoopartikelen zoals bv. dranken.(Maar niet voor de verkoop van materialen als meubilair) Het is mogelijk de bestelling een dag voor de gebruiksdatum af te halen en een dag na de gebruiksdatum weer te retourneren, met uitzondering van zon- en feestdagen, want dan zijn wij gesloten.
De afhaalkorting geldt voor bestellingen vanaf €100,- exclusief BTW.
 
Flexibel transport
Indien wij de bestelling in de drie dagen voorafgaand aan de gebruiksdag kunnen bezorgen en in de drie dagen erna ophalen, betaal je slechts de helft van de reguliere transportkosten. Hiernaast dient de offerte drie dagen van te voren akkoord te zijn. Op deze manier kunnen wij diverse transporten combineren en dit voordeel delen we graag met jou. Onze planning laat je weten op welke dag we tussen 8 en 17 uur zullen komen. Zon- en feestdagen worden niet meegerekend.
 
Transport op afspraak
Wij bezorgen de materialen op de door jouw gewenste datum en dagdeel. Het is mogelijk om aan te geven of je de bestelling in de ochtend, of in de middag wenst te ontvangen en wanneer we deze weer mogen ophalen.
 
Je kunt hier de transportkosten berekenen.
Alle goederen worden aangeleverd in kratten, kisten, rolcontainers en op pallets. Deze emballage goederen blijven op het afleveradres staan. Bij het ophalen van de goederen dient alles weer op dezelfde manier transportklaar te staan, op dezelfde locatie als waar de goederen zijn afgeleverd. Indien niet alle goederen transportklaar staan en wij op een later moment de resterende goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten in rekening gebracht.

Indien je de materialen komt afhalen ben je zelf verantwoordelijk voor het in- en uitladen.
Reclamaties dien je op de dag van levering bij ons te melden. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 0416 373 000. Na kantooruren en in het weekend zijn wij tot 01.00 uur 's nachts bereikbaar via onze storingsdienst op 06 21 53 00 47 of bij geen gehoor 06 21 53 00 40. Reclamaties na de gebruiksdag kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

Retourneren

Artikelen dien je de dag na de huurperiode voor 12:00 uur in te leveren bij ons magazijn. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen.
Voor servies, bestek en glaswerk gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Wel dienen de artikelen veegschoon en gesorteerd in de juiste kratten/bakken te worden ingeleverd. Alle overige artikelen dienen schoon te worden geretourneerd.

Indien goederen niet schoon worden geretourneerd berekenen wij € 35,00 per uur op nacalculatie.
Nee, ook voor linnengoed gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Let wel op dat vochtig linnen niet in een afgesloten zak wordt bewaard. Schade als gevolg hiervan zal worden doorberekend.
Na terugkomst van de materialen worden deze geteld en gecontroleerd op schade.
In geval van ontbrekende materialen zal de betreffende mancoprijs in rekening worden gebracht.
Breng je de ontbrekende materialen binnen 7 dagen alsnog retour, dan zullen wij de betaalde mancoprijs terugstorten. Na 7 dagen is dit niet meer mogelijk.
Voor beschadigde materialen zullen reparatiekosten in rekening worden gebracht.

Evenementen

Natuurlijk kan dat! Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze medewerkers op 0416 373 000. 
Arendje – Horeca, Party en Event Verhuur is als sponsor al jaren nauw betrokken bij vele maatschappelijke projecten. Organiseer je bijvoorbeeld een benefietavond of evenement voor het goede doel, ben je betrokken bij een activiteit omtrent sport- en verenigingsleven of denk je anderszins in aanmerking te komen voor sponsoring? Arendje Verhuur is altijd bereid om jouw verzoek te bekijken.
 
Bij Arendje Verhuur gaan we bij sponsoring uit van een win-win situatie. Wij bieden je een mooie korting op de factuur in ruil voor PR- en communicatiemogelijkheden tijdens het evenement.
De afgelopen jaren is het aantal sponsorverzoeken aanzienlijk toegenomen. Daarom hanteren wij een strenge selectie en is het gratis verstrekken van verhuurmaterialen niet mogelijk.
 
Om een goede selectie te kunnen maken vragen wij je de vragenlijst in te vullen die je hier kunt vinden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.