Voor een goede afhandeling van een order met transport door Arendje Verhuur hanteren wij een aantal spelregels. Wij vragen je deze goed door te nemen. Heb je vragen / opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

 1. Zowel bij de levering als het retour halen van de materialen verwachten wij dat er een verantwoordelijke aanwezig is om de goederen aan over te dragen.
 2. Wij leveren tot achter de eerste drempel op de begaande grond. Deze locatie dient met rollende materialen goed toegankelijk te zijn.
 3. Wij leveren materialen zowel op karren, rolcontainers en pallets.
 4. De leveringslocatie moet bereikbaar zijn met een vrachtwagencombinatie.
 5. De weg dient verhard te zijn. Zijn er obstakels zoals grind of trapjes, laat dit dat direct weten.
 6. De transportmaterialen blijven op locatie. Indien niet alle goederen transport klaar staan en wij op een later moment de resterende goederen dienen op te halen, worden hiervoor extra transportkosten en huurdagen in rekening gebracht.
 7. Wij doen er alles aan om de levering perfect te laten verlopen. Mocht er toch iets niet in orde zijn, laat dit dan direct weten. Reclamaties dienen binnen 3 uur na levering bij ons gemeldt te zijn. Wij zullen erna streven om direct met een oplossing te komen.
 8. Let goed op hoe de materialen verpakt zijn. Bij ophalen dienen de materialen op dezelfde manier en op dezelfde plaats als waar bezorgd wordt klaar te staan voor onze chauffeur.

  Tip: Maak vooraf even een foto als de materialen binnen komen!

 9. Nar het ophalen van de materialen worden deze in het magazijn van Arendje Verhuur retour geteld en gecontroleerd op volledigheid. De telling is bindend voor zowel de huurder als Arendje Verhuur.
 10. Wanneer je materialen huurt en deze plaatst op zachtere vloersoorten (bijvoorbeeld hout-, of parketvloer) verzoeken wij de doppen goed te controleren. Ondanks onze controle kan het voorkomen dat er toch een dop ontbreekt of beschadigd is. Arendje Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade.
 11. Al onze materialen worden schoon geleverd en moeten schoon retour, is dit niet het geval dan worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht. Graag zien wij servies, glaswerk en bestek veegschoon en gesorteerd in de juiste kratten retour.
 12. Op al onze leveringen en aanbiedingen zijn onze algemene verhuurvoorwaarden van toepassing.