Servies, bestek en glaswerk mag vies retour

Voor servies, bestek en glaswerk gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten.

Wel dienen de artikelen veegschoon en gesorteerd in de juiste kratten of bakken te worden ingeleverd. Graag items met de vieze kant naar beneden plaatsen. Let op: als het niet gesorteerd in de bakken zit wordt er €0,05 per item extra in rekening gebracht.

Schoon retourneren?

Alle overige artikelen dienen schoon te worden geretourneerd. Indien goederen niet schoon worden geretourneerd gelden de volgende tarieven: €35,00 per uur op nacalculatie.

Linnengoed wassen?

Nee, ook voor linnengoed gelden de genoemde prijzen inclusief schoonmaakkosten. Let wel op dat vochtig linnen niet in een afgesloten zak wordt bewaard. Schade (schimmel) als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt door te berekenen.

Materialen beschadigd of ontbreken?

Als de materialen retour zijn in ons magazijn, worden deze geteld en gecontroleerd op vermissingen en/of beschadigingen.

Indien wij tijdens deze telling manco’s en/of beschadigingen constateren, wordt de mancoprijs en/of reparatiekosten in rekening gebracht.

Wanneer ontbrekende materialen alsnog retour worden gebracht, worden de mancokosten uitsluitend gecrediteerd wanneer dit binnen 48 uur gebeurt. Wel worden er dan doorhuurkosten berekend.

Indien er een extra transport ingepland moet worden voor het retour halen, kan je contact opnemen met kantoor. Hiervoor worden wel extra transportkosten in rekening gebacht.

Wanneer retourneren afhaalgoederen?

Gehuurde artikelen dien je, de dag na de gebruiksdag voor 12:00 uur, retour te brengen bij ons magazijn in Rosmalen.

Indien de materialen niet voor 12:00 uur retour zijn wordt er een extra huur dag in rekening gebracht. Dit geldt met uitzondering van zondagen en nationale feestdagen, dan geldt de eerstvolgende dag als retourdag.