Meubilair huren voor jouw evenement mag zeker niet onderschat worden. Alle evenementen maken gebruik van meubilair en het verhoogt het comfort van je gasten. Vaak is het geen optie om meubilair aan te schaffen, aangezien dit een grote investering is. Het meubilair dient niet alleen gekocht te worden, maar vervolgens ook opgeslagen en onderhouden. Als je kiest om je meubilair te huren, heb je geen last van een grote investering en ook geen lasten meer nadat je evenement tot een einde is gekomen.

Er zijn verschillende soorten meubilair te huur bij Arendje Verhuur. Zo kunt je kiezen uit stoelen, banken, loungebanken en barkrukken. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de verschillende soorten tafels en statafels. Daarnaast zit je bij gehuurd meubilair niet vast aan één stijl of thema, je kan bijvoorbeeld elke keer een ander thema hanteren. Arendje Verhuur biedt verschillende thema’s aan, ieder met unieke looks en prijzen. Zo vindt je altijd een thema dat bij je past!

Stoelen huren

Je kan bij Arendje Verhuur diverse soorten stoelen huren voor je feest. Voor elke functie zijn er stoelen verkrijgbaar, denk aan klapstoelen, koppelbare stoelen, loungestoelen enzovoort. Daarnaast zijn er ook verschillende themagerichte stoelen, zoals bijvoorbeeld regisseursstoelen.

Barkrukken huren

Feestjes kunnen vaak uitbundig zijn, maar het is immers ook wel eens lekker om af en toe even te zitten. Voor iedere gelegenheid kan je bij ons terecht voor de mooiste en stevigste barkrukken. Een barkruk huren van hout, chroom of aluminium of een grote of kleine barkruk, bekijk nu het uitgebreide assortiment bij Arendje Verhuur vindt de kruk die perfect bij jouw feest past

Loungebank of bank huren

Wil je een wat luxere zitomgeving voor je gasten? Duurt je evenement een hele dag of misschien zelfs wel meerdere dagen? Dan waarderen je gasten het zeker als er wat afwisseling is in zitmogelijkheden. Kies daarom in zulke gevallen ook eens voor een bank of een luxe loungehoek.

Tafels huren

Ga je voor een diner- of salontafel, of heb je een sta- of buffettafel nodig? Ga je voor een mix en match van verschillende soorten tafels? We denken graag met je mee welke tafels aansluiten bij jouw evenement, kijkend naar de wensen en de sfeer.  

Statafel huren

Met statafels kan je jouw gasten de mogelijkheid bieden om snel van plaats en/of activiteit te wisselen. Ook zijn statafels handig voor evenementen met een wisselende zaal. Ze zijn eenvoudig en snel in te klappen en zijn dus ideaal op momenten dat tijd cruciaal is. Bijvoorbeeld een zaal waar eerst gezellig geborreld wordt, maar waar naar verloop van tijd de dansvloer vergroot moet worden. Neem een kijkje bij ons assortiment statafels en laat je verrassen.

 

Bekijk ons assortiment meubilair verhuur