Transport

Wij bezorgen door heel Nederland en België. Met onze ruime transport ervaring kunnen wij door heel de Benelux leveren. Wij komen dagelijks in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Antwerpen, Brussel, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Uiteraard bezorgen wij ook in de rest van Nederland en België voor het bezorgen van onze verhuurmaterialen.

 

Tarieven

Wij bezorgen vanuit ons magazijn in Rosmalen door heel Nederland, en al vanaf € 29,95!
Onze transport tarieven worden eerlijk en open berekend, op basis van je bestelling, je wensen voor bezorgtijden en de afstand tot ons magazijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via de site om de transport mogelijkheden te zien! Liever geen transportkosten? Afhalen bij ons in Rosmalen is uiteraard ook altijd mogelijk!

Wanneer je kiest voor transport via ons krijgt je de dag voor levering en de dag voor retour per mail een richttijd van 2 uur waarin wij langskomen. Zo zit je niet de hele dag te wachten. Wel zo handig.

 

Waar kunnen wij bezorgen?

De lever locatie moet bereikbaar zijn met de vrachtwagencombinatie van 16,5 meter:

 • De weg dient verhard te zijn, geen grind of andere onverharde wegen.
 • Vrij van obstakels
 • Lokale wetgeving waardoor de locatie niet bereikbaar is moet van tevoren worden gemeld, en is geheel voor rekening van de opdrachtgever.
  (Denk hierbij aan bezorgvensters in binnensteden, straten die niet begaanbaar zijn)

  Bij twijfel kun je te allen tijde met ons contact op te nemen, daar het hier een ontbindende voorwaarde betreft.

Voor een goede afhandeling vragen wij uw aandacht voor het volgende: 

 • Zowel bij levering als bij het ophalen van de goederen verwachten wij dat er een verantwoordelijke aanwezig is om de goederen over te dragen. 
 • Wij leveren tot achter de eerste drempel op de begane grond. Deze locatie dient met rollende materialen goed toegankelijk te zijn, geen grind bijvoorbeeld.
 • Wij doen er alles aan om de levering perfect te laten verlopen. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn verzoeken wij u dat direct, binnen 3 uur na levering, aan ons te melden. Wij zullen er naar streven direct tot een oplossing te komen.
 • Bij retour halen van de goederen verwachten wij dat de goederen klaar staan zoals wij ze ook afgeleverd hebben.
 • Na het ophalen van de artikelen worden deze in het magazijn van Arendje Verhuur geteld en gecontroleerd op volledigheid en breuk. Indien gewenst kunt u hierbij aanwezig zijn. Deze telling is bindend voor zowel de huurder als Arendje Verhuur.
 • Wanneer u meubilair huurt en deze plaatst op een zachtere vloersoort (bijvoorbeeld houten- of parketvloer) verzoeken wij u de doppen goed te controleren voordat u het meubilair plaatst. Ondanks onze strenge controle kan het gebeuren dat er toch een dop ontbreekt of beschadigd is. Arendje Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade.
Prijzen zijn een indicatie en exclusief BTW.