• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Meubilair huren

Meubilair huren voor uw evenement mag zeker niet onderschat worden. Alle evenementen maken gebruik van meubilair en het verhoogt het comfort van u en uw gasten.

Vaak is het geen optie om meubilair aan te schaffen, aangeizen dit een grote investering is. Het meubilair dient niet alleen gekocht te worden, maar vervolgens ook opgeslagen en onderhouden. Als u kiest om uw meubilair te huren, heeft u geen last van een grote investering en heeft u ook geen lasten meer nadat uw evenement tot een einde is gekomen.

Daarnaast zit u bij gehuurd meubilair niet vast aan één stijl of thema, u kunt bijvoorbeeld elke keer een ander thema hanteren. 't Arendje biedt verschillende thema's aan, ieder met unieke looks en prijzen. Zo vindt u altijd een thema dat bij u past!

Er zijn verschillende soorten meubilair te huur bij 't Arendje. Zo kunt u kiezen uit stoelen, banken, loungebanken en barkrukken. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de verschillende soorten tafels en statafels


Stoelen huren

U kunt bij ’t Arendje verhuur diverse soorten stoelen huren voor uw feest. Voor elke functie zijn er stoelen verkrijgbaar, zo kunt u denken aan klapstoelen, koppelbare stoelen, loungestoelen enzovoort. Daarnaast zijn er ook verschillende themagerichte stoelen, zoals regisseursstoelen.

Het kiezen van de juiste stoelen bij uw evenement wordt vaak onderschat. Wij helpen u graag bij de keuze.
 

Barkrukken huren

Feestjes kunnen vaak uitbundig zijn, maar het is immers ook wel eens lekker om af en toe even te zitten. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht voor de mooiste en stevigste barkrukken. Een barkruk huren van hout, chroom of aluminium. Grote of kleine barkrukken huren, bekijk nu het uitgebreide assortiment bij ’t Arendje vindt de kruk die perfect bij u feest past.
 

Banken en loungebanken huren

Wilt u een wat luxere zitomgeving voor uw gasten? Vindt uw evenement over de gehele dag plaats of wellicht zelf meerdere dagen? Dan waarderen uw gasten het zeker als er wat afwisseling is in zitmogelijkheden. Kies daarom in zulke gevallen ook eens voor een bank of een luxe loungehoek.
 


Tafels huren


Tafels huren klinkt makkelijker dan het is. Gaat u voor een dinertafel, statafel, salontafel of buffettafel? Of heeft u een mix en match nodig van verschillende soorten tafels? We adviseren u graag in welke tafels het beste aansluiten bij (de sfeer van) uw evenement. 


Statafels huren

Met statafels biedt u gasten de mogelijkheid om snel van plaats en/of activiteit te wisselen. Ook zijn statafels handig voor evenementen met een wisselende zaal. Ze zijn eenvoudig en snel in te klappen en zijn dus ideaal op momenten dat tijd cruciaal is. Bijvoorbeeld een zaal waar eerst gezellig geborreld wordt, maar waar naar verloop van tijd de dansvloer vergroot moet worden. We geven u graag nog meer tips bij het maken van uw keuze voor de juiste statafel.

U vindt hier het assortiment statafels te huur bij 't Arendje

 
LED