• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Over ons

Over Arendje – Horeca, Party en Event Verhuur

Je bent bij Arendje Verhuur aan het juiste adres voor verhuur van materialen om jouw feest, evenement of andere gelegenheid te doen slagen.

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat Arendje Verhuur bekend als one-stop shop; zo kun je terecht voor een volledig drankenpakket en personeel voor diverse disciplines, waaronder horeca en opbouw. Ook voor feest-arrangementen met een vaste prijs per persoon en advies ben je bij Arendje Verhuur aan het juiste adres. Tevens verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte horecamaterialen voor aantrekkelijke tarieven.

Op dit moment wordt er geleverd aan een grote diversiteit van afnemers. Zowel Busines to Business als Business to Consumer. Momenteel heeft Arendje Verhuur circa 50 medewerkers in dienst en levert zowel nationaal als internationaal.


Geschiedenis Arendje – Horeca, Party en Event Verhuur

Arendje – Horeca, Party en Event Verhuur vindt zijn oorsprong in Ammerzoden, om precies te zijn in een kroeg/feestzaal genaamd De Arend. Dit etablissement werd destijds opgericht en gerund door de familie Goesten. Enkele jaren later is er naast deze kroeg/feestzaal een knus slijterijtje geopend. Vanwege de kleine omvang van het winkeltje en de link die er was met De Arend werd het slijterijtje al snel betiteld tot ’t Arendje.

De slijterij liep uitstekend en zoon Sjef Goesten nam het zaakje over en startte ook met het verhuren van enkele statafels en barkrukken voor feesten en partijen. Rond dezelfde tijd kwam er in de markt steeds meer vraag op het gebied van verhuur in materialen en handel in dranken. ’t Arendje breidde haar assortiment langzaam uit. Met een grotere diversiteit aan meubilair, servies en andere feestbenodigdheden verschoof de core-business van ’t Arendje van de handel in dranken naar de verhuur van materialen. 

Onder leiding van Sjef groeide het klantenbestand van ’t Arendje en daarmee ook het assortiment.
In 1996 verhuisde ’t Arendje naar een grotere locatie in Drunen. Ook deze locatie was al snel te klein en in 2000 verhuisde ‘t Arendje naar Industrieweg 7a te Drunen, het oude pand van de Big Boss.

In 2016 wordt wederom een grote stap gezet: 't Arendje verhuist naar het voormalige pand van DHL aan de Industrieweg 55 te Waalwijk. Daar heeft men de beschikking over twee grote hallen en meer dan voldoende kantoorruimte om de groeiambities waar te kunnen maken.