• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Partyverhuur in Den Bosch

Partyverhuur in Den Bosch

Sta je op het punt een evenement te organiseren in Den Bosch en omgeving? Dan ben je bij 't Arendje aan het goede adres! In party- en horecabenodigdheden beschikt 't Arendje over het breedste assortiment van Nederland. We helpen je dan ook graag om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Je kunt bij 't Arendje alle artikelen vinden die je nodig hebt om jouw evenement een succes te maken. Wij kunnen je onder andere helpen als je op zoek bent naar meubilair, apparatuur (zoals een bar) of tenten. Ook voor de aankleding kan je bij ons terecht. Wil je verder nergens meer aan hoeven denken? Dan kan je ook dranken, catering en personeel regelen bij ons. We zorgen er graag voor dat jouw evenement of feest zonder stress verloopt. 

Je kunt 't Arendje inschakelen voor zowel grote als kleine evenementen, feesten of andere gelegenheden. Ook zijn we in te schakelen voor zowel particulieren feesten als voor bedrijfsfeesten.

Themafeest organiseren in Den Bosch?

Wij zijn gespecialiseerd in de totaalverzorging van feesten en evenementen. In dat kader bieden wij onze klanten ook graag onze themapakketten aan, all-in pakketten waarbij aan alles gedacht is.

Jij kiest het thema dat bij je past en wij kleden je feest of evenement geheel in deze stijl aan. Wij houden hierbij vanzelfsprekend rekening met de omvang van uw evenement en de ruimte die je tot je beschikking hebt. Daarnaast kunnen wij je ook bijpassende suggesties doen op het gebied van eten en drinken. Zo past alles bij elkaar en wordt het een evenement om nooit te vergeten!
 

Evenement organiseren in Den Bosch

Wij helpen je graag om jouw evenement in Den Bosch tot een succes te maken. We hebben ervaring met het organiseren van allerlei verschillende evenementen: van bedrijfsevenementen tot buurtfeesten, van bruiloften tot benefietavonden en van festivals tot foodmarkets.

Neem eens een kijkje bij onze producten. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Of vind je het gewoon prettig als wij meteen even meekijken? Neem dan gerust contact met ons op!