• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Partyverhuur in Drunen

Partyverhuur in omgeving Drunen

Sta je op het punt om een evenement organiseren in omgeving Drunen? Wij helpen je graag om hier een succes van te maken! Je kunt bij 't Arendje terecht voor alle party- en horecabenodigdheden die je nodig hebt voor jouw feest, evenement of andere gelegenheid.

Je kunt onder andere bij ons terecht als je op zoek bent naar meubilair, apparatuur (zoals een bar) of tenten. Ook voor de aankleding ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je verder helemaal nergens meer aan hoeven denken? Dan verzorgen wij ook de dranken, catering en het personeel voor jouw feest. We zorgen er graag voor dat jouw evenement of feest zonder stress verloopt! 

Je kunt 't Arendje inschakelen voor zowel grote als kleine evenementen, feesten of andere gelegenheden. Ook zijn we in te schakelen voor zowel particulieren feesten als voor bedrijfsfeesten. Benieuwd naar de evenementen die wij in het verleden mee georganiseerd hebben? Neem dan eens een kijkje bij onze referenties.

Evenementen organiseren in Drunen

Wij helpen je graag om jouw evenement in Drunen tot een succes te maken. We hebben ervaring met het organiseren van allerlei verschillende evenementen: van bedrijfsevenementen tot buurtfeesten, van bruiloften tot benefietavonden en van festivals tot foodmarkets.

Neem eens een kijkje bij onze producten. Vind je niet precies waar je naar op zoek bent of vind je het prettig als wij meteen met je meekijken? Neem dan even contact met ons op.
 

Themafeest organiseren in Drunen?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van feesten en evenementen in omgeving Drunen. We bieden ook graag all-in pakketten aan voor themafeesten. Bij deze pakketten is werkelijk overal aan gedacht! Jij kiest het thema en wij doen de rest! Op verzoek verzorgen we ook bijpassende catering en dranken. We verzorgen ook de op- en afbouw, waardoor je jouw themafeest zonder zorgen kunt organiseren. 

Neem alvast eens een kijkje bij onze diverse pakketten voor themafeesten. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan thema's, van LED's Oak tot White Club. Liever wat persoonlijke hulp bij het uitkiezen van het thema? Neem dan gerust contact op!