• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Partyverhuur in Tilburg

Partyverhuur in Tilburg

Wij helpen je graag om jouw evenement in omgeving Tilburg tot een daverend succes te maken! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van alle party- en horecabenodigdheden en zorgen ervoor dat jouw evenement, feest of andere gelegenheid niet meer stuk kan. 

Je kunt bij 't Arendje alle artikelen vinden die je nodig hebt om jouw evenement een succes te maken. We kunnen onder andere hlepen als je meubilair, apparatuur (zoals een bar) of tenten nodig hebt. Ook voor de aankleding van het feest kun je bij ons terecht. Wilt u verder nergens meer aan hoeven denken? Dan regelen we ook de dranken, catering en het personeel. Klinkt ideaal toch? We zorgen er graag voor dat jouw evenement of feest zonder enige stress verloopt zodat je ook zelf kunt genieten!

Je kunt ons voor elk soort evenement aanhaken. We hebben ervaring met het organiseren van een brede range evenementen: festivals, open dagen, bedrijfsfeesten, bruiloften, foodmarkets, buurtfeesten, et cetera.

Themafeest organiseren in Tilburg

We zijn gespecialiseerd in de totaalverzorging van feesten en evenementen in Tilburg en omgeving. Wij bieden ook graag all-in pakketten aan voor themafeesten. Bij deze pakketten is overal aan gedacht. Jij kiest het thema en wij kleden je evenement geheel in deze stijl aan. Op verzoek kunnen wij ook bijpassende catering en dranken verzorgen. Zo is alles perfect op elkaar afgestemd.

Wij zetten alles voor u op en bouwen het ook weer voor u af.

Neem een kijkje bij onze pakketten voor themafeesten. Vind je niet meteen waar je naar op zoek bent of vind je het prettig als wij meteen met je meekijken? Neem dan even contact met ons op!

Evenementen organiseren in Tilburg

Wij helpen je graag om jouw evenement in Tilburg het event van het jaar te laten worden! We hebben ervaring met het organiseren van allerlei verschillende evenementen in Tilburg: van bedrijfsevenementen tot buurtfeesten, van bruiloften tot benefietavonden en van festivals tot foodmarkets.

Je vindt een grote greep uit onze partyverhuur artikelen terug in onze verhuurshop. Bent u op zoek naar iets specifieks en kun je het niet meteen vinden? Neem dan vooral even contact met ons op, dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden.