• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Partyverhuur in Waalwijk

Wil je graag feestartikelen huren om jouw feest, evenement of andere gelegenheid in omgeving Waalwijk te doen slagen? Dan ben je bij 't Arendje aan het goede adres! In party- en horecabenodigdheden beschikt 't Arendje over het breedste assortiment van Nederland.

Je kunt bij 't Arendje alle artikelen vinden die je nodig heebt om uw evenement een succes te maken. Je kunt onder andere terecht als je meubilair, apparatuur (zoals een bar) of tenten wilt huren. Ook voor de aankleding kun je bij ons terecht. Wil je verder nergens meer aan hoeven denken? Dan kan je ook dranken, catering en personeel regelen bij ons. We zorgen er graag voor dat jouw evenement of feest zonder stress verloopt. 

Je kunt 't Arendje inschakelen voor zowel grote als kleine evenementen, feesten of andere gelegenheden. Ook zijn we in te schakelen voor zowel particulieren feesten als voor bedrijfsfeesten. 
 

Themafeest organiseren in Waalwijk

't Arendje is gespecialiseerd in de totaalverzorging van feesten en evenementen in Waalwijk. Wij bieden ook graag all-in pakketten aan voor themafeesten. Bij deze pakketten is overal aan gedacht. Jij kiest het thema en wij kleden jouw evenement geheel in deze stijl aan. Op verzoek kunnen wij ook bijpassende catering en dranken verzorgen. 

Wij zetten alles voor je op en bouwen het ook weer voor je af. 

Neem alvast eens een kijkje bij onze diverse pakketten voor themafeesten. Je vindt hier veel diverse thema's, van LED's Oak tot White Club. Liever wat persoonlijke hulp bij het uitkiezen van het thema? Neem dan gerust contact op!
 

Evenementen organiseren in Waalwijk

Wij helpen je graag mee om jouw evenement in Waalwijk tot een succes te maken. Sinds 2016 zijn wij zelf ook te vinden in Waalwijk, namelijk op Industrieweg 55. Wil je nog snel iets huren voor jouw evenement? Dan zijn wij snel op de juiste plek. Je kunt je bestelling natuurlijk ook bij ons afhalen.
 
Evenement in Waalwijk