Verhuur » Evenementbenodigdheden » Hekwerken » Dranghek 2,5 meter

Dranghek 2,5 meter

Artikelnummer: 547 Categorie:

Huurtarief per stuk

 15,00 | dag 1 excl. btw.( 18,15 incl. btw.)

 3,75 | dag 2 excl. btw.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.
Wanneer we een offerte maken zetten we de materialen tijdelijk voor je in optie om de beschikbaarheid te garanderen.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uitverkocht

Dranghek huren?
Organiseer je binnenkort een feest, evenement, bedrijfsuitje, beurs, seminar of ander evenement? En ben je opzoek naar een partyverhuur of horecaverhuur? Voor elk evenement hebben wij een passende afzetting te huur!

Huur bijvoorbeeld ons dranghek 19-spijls.
Een thermisch verzinkt dranghek met 19 spijlen, doorsnee 16mm.
Het frame heeft een doorsnee van 38mm.
Koppeling van meerdere hekken geschiedt door middel van aangelaste haken en ogen.

Toch op zoek naar een andere afzetting?
Wij hebben ook diverse andere afzettingen in de verhuur zoals:
– Bouwhek huren
– Afzetpaaltje messing te huur
– Afzetpaal met treklint huren
– Weidepaaltje te huur
– Dranghek huren

Wij verhuren onze dranghekken in Antwerpen, afzetpaal huren, Den Bosch afzetpaal met treklint te huur, Rotterdam paaltje huren, Roosendaal LED dranghek huren, Tilburg bouwhek huren, Breda dranghek huren, Eindhoven weidepaaltje huren, Amsterdam huren dranghek huren, Oisterwijk bouwhek huren, messing afzetpaal verhuur Nieuwegein, Oss chroom afzetpaaltje huren, Veldhoven bouwhekken huren, Utrecht bouwhekken met zeil huren, Waalwijk afzetting huren, Utrecht afzetpaal huren, bouwhek huren Apeldoorn, afzetpaal met treklint huren in Den Haag, Brussel dranghekken huren, bouwhek huren in Poppel, afzetting te huur Nijmegen, Hilversum afzetting huren, Brabant dranghek huren, Zuid Holland te huur hekwerken.

 • 109cm
 • 250cm
 • 19kg

Transport kosten & mogelijkheden:

Uiteraard kun je onze producten producten zelf bij ons komen ophalen. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Waalwijk rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van onze materialen en apparatuur. De transportkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers en het moment dat de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.
 • Zelf halen/brengen: Je kunt de materialen bij onze vestiging in Waalwijk ophalen.

 • Flexibel transport: Hierbij wordt de levering gedaan op de werkdag voor de gebruiksdag. De werkdag na de gebruiksdag worden de materialen weer opgehaald. Je krijgt vooral een mail van ons met de tijdsindicatie.

 • Transport op afspraak: Wil je meer flexibiliteit in je transport? Kies dan voor een transport op afspraak. De materialen worden geleverd op een dag en dagdeel naar keuze.

Hoogte 109cm
Lengte 250cm
Gewicht 19kg
Gewicht 19 kg
Afmetingen 250 × 109 cm

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.
Neem contact op

Waarom kiezen voor Arendje

Je bent bij Arendje Verhuur aan het juiste adres voor het huren van materialen om jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest te doen slagen.

Met meer dan 40 jaar ervaring en 70 medewerkers in Nederland en België is Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur dé verhuurder van de Benelux.

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur bekend als one-stop shop, zo kun je onder andere terecht voor:

 • Drankenpaketten met een vaste lage p.p.
 • Luxe staantafels
 • Beursverhuur
 • Horecaverhuur
 • Evenement verhuur
Meer over ons