Karaokeset 2: Standaard

Karaokeset 2: Standaard

Artikelnummer: 17541 Categorie:

Huurtarief per stuk

 175,00 | dag 1 excl. btw.( 211,75 incl. btw.)

 43,75 | dag 2 excl. btw.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.
Wanneer we een offerte maken zetten we de materialen tijdelijk voor je in optie om de beschikbaarheid te garanderen.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uitverkocht

Microfoons

Beweeg vrij door de ruimte met de 2 draadloze microfoons! Met 2 microfoons hoeft niemand alleen voor groot publiek te staan!
 

TV

Bij de set zit een 32″ TV’s, op een truss statief zodat het beeld goed zichtbaar is. Het scherm wordt zo geplaatst dat zowel de mensen die staan te zingen als de mensen die kijken het beeld kunnen zien. Eventueel is de set uit te breiden met een tweede TV of ook op uw eigen TV/beamer aan te sluiten

Tot 100 gasten

Met één TV en een geluidsinstallatie van 2x 400 watt is deze set voldoende voor een feest tot 100 gasten.
 

Karaoke nummers

Of je Nederlandstalig, Engelstalige, Top 40 of een classic wilt zingen, onze collectie van 1.000 nummers biedt voldoende keuze! Bekijk welke nummers bij deze set zitten.

Wil jij een gezellige avond met vrienden of collega’s? Dat kan! Onze karaoke set staat garant voor een avond vol plezier!

Ook is het mogelijk om het tegen elkaar op te nemen in een liedjesquiz of zangwedstrijd!

Met de afstandsbediening kun je gemakkelijk het nummer opzoeken dat je wilt zingen. Een professionele installatie compleet met een eenvoudige bediening, bruikbaar zonder enig technisch inzicht!

Transport kosten & mogelijkheden:

Uiteraard kun je onze producten producten zelf bij ons komen ophalen. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Waalwijk rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van onze materialen en apparatuur. De transportkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers en het moment dat de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.
  • Zelf halen/brengen: Je kunt de materialen bij onze vestiging in Waalwijk ophalen.

  • Flexibel transport: Hierbij wordt de levering gedaan op de werkdag voor de gebruiksdag. De werkdag na de gebruiksdag worden de materialen weer opgehaald. Je krijgt vooral een mail van ons met de tijdsindicatie.

  • Transport op afspraak: Wil je meer flexibiliteit in je transport? Kies dan voor een transport op afspraak. De materialen worden geleverd op een dag en dagdeel naar keuze.

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.
Neem contact op

Waarom kiezen voor Arendje

Je bent bij Arendje Verhuur aan het juiste adres voor het huren van materialen om jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest te doen slagen.

Met meer dan 40 jaar ervaring en 70 medewerkers in Nederland en België is Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur dé verhuurder van de Benelux.

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur bekend als one-stop shop, zo kun je onder andere terecht voor:

  • Drankenpaketten met een vaste lage p.p.
  • Luxe staantafels
  • Beursverhuur
  • Horecaverhuur
  • Evenement verhuur
Meer over ons