• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Themafeest

Themafeest huren

Een thema op jouw feest of evenement.

 
Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen in diverse thema's.  In dat kader bieden wij onze klanten ook graag onze themafeest pakketten aan, all-in pakketten waarbij aan alles gedacht is. Je kiest het thema wat bij u past en wij kleden uw feest of evenement geheel in deze stijl aan. Desgewenst kunnen wij u ook bijpassende suggesties doen op het gebied van eten en drinken.
 

Welk themafeest ga je organiseren?

Wij verhuren een ruim assortiment voor elk themafeest, Je kunt kiezen uit diverse themafeest-pakketten om te huren. Ook worden er diverse thema's gemixt geheel naar eigen keuze of op basis van ons advies. 
 


- URBAN JUNGLE - 

 
 
 

- Let's LED -


Het is hip, het is trendy, maar bovenal is het verrassend! Uw gasten zullen zich verbazen over de overweldigende sfeer die deze creatieve manier van lichtgebruik teweeg brengt.


 

- NATURAL WOOD -


Het trendy meubilair, gemaakt van echt steigerhout is helemaal van deze tijd. Het laat zich zeer goed combineren met andere natuurlijke elementen. En de door u te bepalen kleurstelling van de decoratie maken de sfeer zoals ú het wenst.

 

- WHITE NATURE -


Een robuuste uitstraling bedekt met een witte laag brengt ons naar het themafeest White Nature! Het trendy meubilair, gemaakt van oud steigerhout is wit geschilderd.

 

- LED's OAK-  

Deze lijn genaamd LED's Oak kan voor ieder feest gebruikt worden.Een compleet nieuwe lijn van wit LED meubilair gecombineerd met eiken houten accenten.
 

 

- INDUSTRIAL MOODS -  


Dit thema laat zicht het best omschrijven als robuust en ruw, maar ook kleurrijk en divers. Alle elementen van de inrichting zijn afgestemd op een industriële look en feel.

 

- VINTAGE -  

Een vintage thema is de trend van dit moment! Bij ’t Arendje Verhuur huurt u de mooiste vintage meubels en decoratie voor uw bruiloft, feest, high tea of ander evenement.

 

& NOG VEEL MEER
Wilt u hulp bij het uitkiezen welke thema geschikt is voor uw themafeest?

Neem dan gerust contact op!