• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Bestek huren

Bestek huren? Huur bestek service | Arendje - Horeca, Party en Event Verhuur

Huur bij ons bestek voor je evenement. Er zijn verschillende soorten bestek in verschillende stijlen. Hieronder vind je een een greep uit onze collectie.

Diner bestek huren


 

Bestek normaal

 
Dit is het basis bestekset en is geschikt voor alle gelegenheden.
Van dit bestek kun je messen, vorken, lepels, dessertlepels, gebaksvorkjes, fruitmessen, borrellepels en koffielepels huren.
 
 
 

Bestek Haags Lofje

 
Bestek in een klassieke variant met het haags lofje onderaan de steel. Van dit soort bestek is er zowel een kleine als een grote variant te huur, waardoor je makkelijk kan voorzien in het juiste bestek voor alle gangen van het diner.
 
 

 

Bestek trendy

 
Bestek in een trendy variant met mat uitgevoerde steel. Van dit soort bestek is er zowel een kleine als een grote variant waardoor je makkelijk kan voorzien in het juiste bestek voor alle gangen van het diner. Daarnaast wordt deze soort door zijn hippe vormgeving vaak gebruikt voor walking dinners.

Bestek in een klassieke variant met het haags lofje onderaan de steel. Dit bestek is zilver gecoat voor de echte chique uitstraling van jouw diner.
 


 

Buffet bestek huren

 

Je kunt diverse soorten en maten bestek voor buffetten huren. Zo verhuren we opschepvorken, soeplepels, slatangen etc. Het buffet bestek is te huur in diverse maten en soorten.

Ook voor schalen en warmhoudbakken om het buffet in klaar te zetten kun je terecht bij 't Arendje.
 
 

Extra's

 
Wanneer je bij 't Arendje bestek huurt, beschik je over de mogelijkheid om het bestek vuil in te leveren.