• Voor 12u besteld, morgen in huis
 • Altijd bereikbaar
 • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
 • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Glazen huren bij ’t Arendje!

Feestje of diner voor de deur? Dan is glazen huren een gemakkelijke overweging. De boodschappen zijn gedaan en het drinken staat al koud. Alleen een klein probleem: er zijn meer mensen uitgenodigd dan er glazen in de kast staan. Wat extra glazen komen dan zeker van pas! Bij 't Arendje kunt u voor elke gelegenheid wel glazen huren: van wijnglazen huren voor een stijlvol diner tot een likeurglas op hoge voet of een amuseglas om uw gerechtje in te serveren. Glazen huren, waarom dacht u daar niet eerder aan?!

Voordelen glazen huren
Niet iedereen heeft een scala aan verschillende glazen in de kast staan voor een feestje. Hierbij kan glazen huren goed van pas komen. Met glazen huren heeft u verschillende glazen in huis, van bierglazen tot wijnglazen en gewone frisdrankglazen. Glazen huren uit het grote assortiment van ’t Arendje biedt u alle keuze. Alle glazen worden netjes stofvrij verpakt in professionele glaswerk kratten aan u geleverd, zodat glazen huren compleet veilig verloopt. Tijdens uw feest kunnen de gasten een schoon glas pakken wanneer zij dat graag willen en na uw feest wordt de afwas u uit handen genomen. Geniet zelf van de voordelen van glazen huren en kies uw glaswerk bij ’t Arendje.

Verschillende glazen huren
U kunt bij 't Arendje diverse soorten glazen huren.
 • Frisdrankglazen huren: U kunt bij 't Arendje diverse soorten glazen huren, en dus ook frisdrankglazen. U kunt verschillende soorten frisdrankenglazen huren, zoals een spatjesglas of een longdrinkglas.
 • Bierglazen huren: een Apres Ski feestje en wilt u bierpullen huren? Of een bruiloft en zoekt u bierglazen? ’t Arendje kan u zeker helpen als u bierglazen wilt huren!
 • Wijnglazen huren: chique diner en op zoek naar kristallen wijnglazen? Of wilt champagneglazen huren? Proosten wordt een echt genot met de wijnglazen die u kunt huren bij 't Arendje.
 • Diverse glazen huren: amuseglas, nootjesglas, ijscoupe of likeurglazen? ’t Arendje heeft het allemaal! U kunt diverse soorten glazen huren.
 • Cocktailglazen huren: voor cocktails in diverse soorten en maten.
 • Onbreekbare glazen huren: ideaal voor evenementen en buitenfeesten.
   
Glazen huren met service
Uw glazen huren bij ‘t arendje betekent niet alleen de mooiste glazen, maar ook de beste service. De glazen worden veilig geleverd en na uw feest direct weer opgehaald. Met glazen huren hoeft u de ellende van de afwas niet te trotseren, want dat doen wij voor u! Een feest met ’t Arendje is een feest zonder zorgen.

Uw glaswerk huren bij ‘t Arendje
Uw glazen huren bij ’t Arendje? Goede keuze! Schakel onze hulp in bij uw feest en u bent verzekerd van de allerbeste service en kwaliteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment glaswerk en zorg voor voldoende glazen op uw feest.

Wilt u hulp bij het bepalen welke glazen u wilt huren voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact op met ’t Arendje via het contactformulier!