• Voor 12u besteld, morgen in huis
  • Altijd bereikbaar
  • 10% afhaalkorting bij besteding van meer dan €100,-
  • Voor 17u besteld, vandaag nog reactie
Partyverhuur
Beursverhuur
Verkoop

Glazen huren bij ’t Arendje!

Glazen huren? Glazen Verhuur Service | Arendje - Horeca, Party en Event Verhuur

Glazen huren is een perfecte oplossing als je een feest of evenement gaat organiseren.  Bij ons huur je glazen voor elke gelegenheid. Wijnglazen huren voor een stijlvol diner tot een likeurglas op hoge voet of een amuseglas om uw gerechtje in te serveren. 
 

Soorten glazen.

Je kunt bij ons diverse soorten glazen huren.
 

Frisdrankglazen huren 

Bij ons huur je diverse soorten glazen, en dus ook frisdrankglazen. Je kunt verschillende soorten frisdrankenglazen huren, zoals een spatjesglas of een longdrinkglas.

Bierglazen huren

Een Apres Ski feestje en wil je bierpullen huren? Of een bruiloft en zoek je bierglazen? Wij kunnen je zeker helpen met het huren van bierglazen!
 

Wijnglazen huren

Geef je een chique diner en ben je op zoek naar kristallen wijnglazen? Of wilt champagneglazen huren? Proosten wordt een echt genot met de wijnglazen die je kunt huren bij 't Arendje.
 

Diverse glazen huren


Amuseglas, nootjesglas, ijscoupe of likeurglazen? ’t Arendje heeft het allemaal! Je kunt diverse soorten glazen huren.

Onbreekbare glazen huren
Ideaal voor evenementen en buitenfeesten.

 

Voordelen glazen huren.

 
Niet iedereen heeft een scala aan verschillende glazen in de kast staan voor een feestje. Hierbij kan glazen huren goed van pas komen. Met deze optie heb je verschillende glazen in huis, van bierglazen tot wijnglazen en gewone frisdrankglazen. Alle glazen worden netjes stofvrij verpakt in professionele glaswerk kratten aan jou geleverd, zodat glazen huren compleet veilig verloopt. Tijdens uw feest kunnen de gasten een schoon glas pakken wanneer zij dat graag willen en na jouw feest wordt de afwas uit handen genomen. Geniet zelf van de voordelen van glaswerk huren en kies jouw glaswerk bij ’t Arendje.
 

Service.

Onze glazen verhuur service biedt jou niet alleen de mooiste glazen, maar ook de beste service. De glazen worden veilig geleverd en na jouw feest direct weer opgehaald. Het huren van glazen hoef je de ellende van de afwas niet te trotseren, want dat doen wij voor jou! Een feest met ’t Arendje is een feest zonder zorgen.

 

Wilt u hulp bij het bepalen welke glazen u wilt huren voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact op met ’t Arendje via het contactformulier!