Verhuur » Barbecues en Buiten koken » Buiten koken - kolen / hout » OFYR Classic Corten ⌀100cm – Barbecue – Verrijdbaar

OFYR Classic Corten ⌀100cm – Barbecue – Verrijdbaar

Huurtarief per stuk

 145,00 | dag 1 excl. btw.( 175,45 incl. btw.)

 36,25 | dag 2 excl. btw.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.
Wanneer we een offerte maken zetten we de materialen tijdelijk voor je in optie om de beschikbaarheid te garanderen.

Accessoires

Brandhout per zak van 10kg

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

OFYR Classic Corten ⌀100cm – Barbecue – Verrijdbaar

 145,00

De puurste versie van de OFYR BBQ is bij ons te huren. Je kunt de OFYR huren voor je barbecue of feest. Deze stijlvolle barbecue ontworpen om in elke omgeving te passen, is een prachtig object, zelfs als het niet in gebruik is. Verlicht hem en hij maakt van elk buitenevenement een bijzonder moment.

De OFYR Classic Storage Corten 100 PRO biedt alle voordelen van de OFYR Classic Storage met het toegevoegde gemak van een handgreep en wielen. De kookeenheid is eenvoudig te verplaatsen. De handgreep is gemaakt van teakhout. Verkrijgbaar in 100 cm.

Deze houtgestookte barbecue design is heel veelzijdig: Op de plaat kunnen werkelijk allerlei soorten gerechten worden bereid en na afloop kan de barbecue prima dienst doen als kampvuur.
Vergeet niet meteen brandhout mee te bestellen! Let op: minimaal 2 zakken van 10 kg brandhout nodig om te vullen.

Specificaties

Bak oppervlak 0,55 m²
Afmeting 100x100x100 cm
Materiaal Corten Staal
Gewicht bakplaat 55kg
Diameter bakplaat 100cm
Afmeting sokkel 65x65x67cm
Merk Ofyr
Totaal gewicht 124KG
 • 100cm
 • 100cm
 • 100cm
 • 124kg

Transport kosten & mogelijkheden:

Uiteraard kun je onze producten producten zelf bij ons komen ophalen. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Waalwijk rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van onze materialen en apparatuur. De transportkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers en het moment dat de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.
 • Zelf halen/brengen: Je kunt de materialen bij onze vestiging in Waalwijk ophalen.

 • Flexibel transport: Hierbij wordt de levering gedaan op de werkdag voor de gebruiksdag. De werkdag na de gebruiksdag worden de materialen weer opgehaald. Je krijgt vooral een mail van ons met de tijdsindicatie.

 • Transport op afspraak: Wil je meer flexibiliteit in je transport? Kies dan voor een transport op afspraak. De materialen worden geleverd op een dag en dagdeel naar keuze.

Hoogte 100cm
Breedte 100cm
Lengte 100cm
Gewicht 124kg
Aantal per verpakking 1
Gewicht 124 kg
Afmetingen 100 × 100 × 100 cm

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.
Neem contact op

Waarom kiezen voor Arendje

Je bent bij Arendje Verhuur aan het juiste adres voor het huren van materialen om jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest te doen slagen.

Met meer dan 40 jaar ervaring en 70 medewerkers in Nederland en België is Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur dé verhuurder van de Benelux.

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur bekend als one-stop shop, zo kun je onder andere terecht voor:

 • Drankenpaketten met een vaste lage p.p.
 • Luxe staantafels
 • Beursverhuur
 • Horecaverhuur
 • Evenement verhuur
Meer over ons