Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Schaal Jersey - blauw - Ø 16 cm - 290ml
Salontafel steigerhout wit 130x90cm
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 2/1GN
Dinertafel steigerhout wit 240x90cm
Bord Atelier - Ø 21cm
Statafel steigerhout wit 130x90cm
Set steigerhout wit basic
Warmhoudbrug 1xGN
Warmhoudlamp
Au bain-marie met sausbakken 2x4,5L
Chafing dish rond 34cm | incl. binnenbak 



