Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Drankentafel steigerhout
Barkruk Lou bruin
Modular 70cm au bain-marie 2xGN
Onderzetbord goud - Ø 33cm
Verlengkabel kracht 32A - 5m
Statafel Olievat wit
Bank steigerhout met rugleuning 2-zits
Barombouw steigerhout - 1,7m
Fornuis 4-pits Modulair 70cm - gas
Stoel Retro
Luxe bar steigerhout - 2,2m
Kussen Slimline zilver
Foldtable
Statafel Olievat rood 





