Verhuur » Buffetten & Barren » Taps » Uitklap bar met enkele kraan – zonder afname bier

Uitklap bar met enkele kraan – zonder afname bier

Artikelnummer: 4232 Categorie:

Huurtarief per stuk

 99,95 | dag 1 excl. btw.( 120,94 incl. btw.)

 24,99 | dag 2 excl. btw.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.
Wanneer we een offerte maken zetten we de materialen tijdelijk voor je in optie om de beschikbaarheid te garanderen.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uitklap bar met enkele kraan – zonder afname bier

 99,95

Beide zijden van de uitklapbar kunnen uitklappen voor een breedte van circa 1m, 1,5m of 2m. Hij is geschikt tot circa 150 personen. Wij leveren de bar met een schuif- en bajonetkoppeling. Deze zijn geschikt voor de merken bier die wij leveren. Indien je zelf een ander biermerk regelt, vergeet dan niet bij de leverancier de juiste koppeling te regelen. Heb je nog geen bier? Bestel dit gemakkelijk en snel mee via ons, je krijgt dan korting op het huren van deze tap.  Let op: Vergeet niet ook koolzuur te bestellen bij je leverancier wanneer je je eigen fusten wilt aansluiten.

Tappen
Wanneer het bier al gekoeld is, kan er onbeperkt gebruik gemaakt worden van deze tap. Wanneer het bier niet gekoeld is, kan het bier gekoeld worden door deze tap. Het aantal liter dat je per uur kunt tappen is afhankelijk van de temperatuur van de fusten. Is het bier in de fusten circa 12 graden dan heeft de tap een capaciteit om circa 200 liter in een uur terug te koelen. Is het hier op ongeveer 20 graden dan zal dit circa 150 liter zijn.

Aansluiten
Het aansluiten van de tap is erg eenvoudig. We hebben het vast voorgedaan zodat je dit zelf kan.
Klik hier voor de video

 • 100cm
 • 60cm
 • 900W
 • 4.7A

Transport kosten & mogelijkheden:

Uiteraard kun je onze producten producten zelf bij ons komen ophalen. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Waalwijk rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van onze materialen en apparatuur. De transportkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers en het moment dat de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.
 • Zelf halen/brengen: Je kunt de materialen bij onze vestiging in Waalwijk ophalen.

 • Flexibel transport: Hierbij wordt de levering gedaan op de werkdag voor de gebruiksdag. De werkdag na de gebruiksdag worden de materialen weer opgehaald. Je krijgt vooral een mail van ons met de tijdsindicatie.

 • Transport op afspraak: Wil je meer flexibiliteit in je transport? Kies dan voor een transport op afspraak. De materialen worden geleverd op een dag en dagdeel naar keuze.

Hoogte 100cm
Lengte 60cm
Vermogen 900W
Stroom 4.7A
Handleiding lezen

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.
Neem contact op

Waarom kiezen voor Arendje

Je bent bij Arendje Verhuur aan het juiste adres voor het huren van materialen om jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest te doen slagen.

Met meer dan 40 jaar ervaring en 70 medewerkers in Nederland en België is Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur dé verhuurder van de Benelux.

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur bekend als one-stop shop, zo kun je onder andere terecht voor:

 • Drankenpaketten met een vaste lage p.p.
 • Luxe staantafels
 • Beursverhuur
 • Horecaverhuur
 • Evenement verhuur
Meer over ons