Verhuur » Buffetten & Barren » Traktatiekarren » Popcornkar incl. popcornmachine en benodigdheden

Popcornkar incl. popcornmachine en benodigdheden

Artikelnummer: 3413 Categorie: Tags: ,

Huurtarief per stuk

 154,50 | dag 1 excl. btw.( 186,95 incl. btw.)

 38,63 | dag 2 excl. btw.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de beschikbaarheid.
Wanneer we een offerte maken zetten we de materialen tijdelijk voor je in optie om de beschikbaarheid te garanderen.

Voor beschikbaarheid en mogelijkheden vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Popcornkar incl. popcornmachine en benodigdheden

 154,50

Steel de show met deze prachtige popcornkar, inclusief machine en benodigdheden. Hij is in te zetten bij een filmavond, kinderfeestje of bijvoorbeeld een open dag. De prijs is inclusief: popcornkar, popcornmachine en bovendien de benodigdheden om 100 porties zoete popcorn te maken Heb je meer porties nodig? Geen probleem, deze zijn los (per 100 stuks) bij te bestellen. Geef dit aan bij het opmerkingenveld, wanneer je een offerte aanvraagt. Let op: bestelde benodigdheden zijn niet terug inwisselbaar. De afbeelding in de webshop kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Hoogte kar: 81cm
Hoogte popcornmachine: 67cm

 

 • 148cm
 • 60cm
 • 60cm

Transport kosten & mogelijkheden:

Uiteraard kun je onze producten producten zelf bij ons komen ophalen. Maar je kunt deze ook laten bezorgen. Overal en door heel Nederland en België. Vanuit Waalwijk rijden wij dagelijks Nederland en België door om onze klanten te voorzien van onze materialen en apparatuur. De transportkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers en het moment dat de materialen bezorgd moeten worden. Vraag een offerte zodat wij de exacte transportkosten voor je kunnen uitrekenen.
 • Zelf halen/brengen: Je kunt de materialen bij onze vestiging in Waalwijk ophalen.

 • Flexibel transport: Hierbij wordt de levering gedaan op de werkdag voor de gebruiksdag. De werkdag na de gebruiksdag worden de materialen weer opgehaald. Je krijgt vooral een mail van ons met de tijdsindicatie.

 • Transport op afspraak: Wil je meer flexibiliteit in je transport? Kies dan voor een transport op afspraak. De materialen worden geleverd op een dag en dagdeel naar keuze.

Hoogte 148cm
Breedte 60cm
Lengte 60cm
Handleiding lezen

Afspraak maken om advies in te winnen voor jouw evenement?

Je bent altijd welkom bij ons in Rosmalen, in de provincie Brabant. Of je nu je persoonlijke event wensen wil bespreken of samen wil kijken naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsfeest of beurs naar een hoger niveau te tillen. Voor alles wat met evenementen te maken heeft ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard kan je ook ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen en servies bekijken.
Neem contact op

Waarom kiezen voor Arendje

Je bent bij Arendje Verhuur aan het juiste adres voor het huren van materialen om jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest te doen slagen.

Met meer dan 40 jaar ervaring en 70 medewerkers in Nederland en België is Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur dé verhuurder van de Benelux.

Naast verhuur van feestbenodigdheden staat Arendje Horeca-, Party- en Eventverhuur bekend als one-stop shop, zo kun je onder andere terecht voor:

 • Drankenpaketten met een vaste lage p.p.
 • Luxe staantafels
 • Beursverhuur
 • Horecaverhuur
 • Evenement verhuur
Meer over ons