Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Klaptafel Bistro wit met 4 stoelen - 'Festival kwaliteit'
Kom Atelier - Ø 11,5cm - 500ml
Bord Cosmos diep - Ø 20cm
Krukhoes met plooi blauw
Bord Saba - Ø 21cm
Statafel Cuba wit 70x70cm
Krukhoes met plooi roze
Krukhoes roze
Tapasschaaltjes olijfhout - mix 5 stuks
Theekop en schotel
Tapasplank - Pure Rose Wood
Krukhoes kobaltblauw
Tapasplank - Pure Olive Wood - L
Fauteuil Malibu Velours - Zilvergrijs
Krukhoes appeltjesgroen
Kom Ceres - zwart - Ø 7,5 cm
Kom Tinto - grijs - Ø 8,5cm - 200ml
Krukhoes geel
Krukhoes goud
Bord Saba - Ø 15,5cm 




