Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Buffettafel steigerhout - 2,2m
Tapasplank - Pure Rose Wood
Bank steigerhout met rugleuning 2-zits
Statafel steigerhout 120x80cm met koelbak
Vuurregenton
Kussen geel 50x50cm
Salontafel Industrieel 80x80cm
Verlengkabel kracht 32A - 5m
Vuurkorf Verona
Barombouw steigerhout - 2,2m
Kom Ceres - grijs - Ø 9,5 cm
Statafel Olievat wit
Barkruk Jorg
Theekop en schotel
Tapasschaaltjes olijfhout - mix 5 stuks
Statafel aluminium 120x80cm
Kussen lichtblauw 50x50cm
Drankentafel steigerhout
Zuil Industrieel - M
Statafel Industrial White 80x80cm
Kussen Slimline lichtgroen
Statafel Olievat rood 




