Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Koffiekop en schotel Classic
Bord Jersey diep - grijs - Ø 23,5cm
Schaal Cosmos - Ø 11cm - 320 ml
Tapasplank - Pure Teak Wood
Kom Tinto - wit - Ø 8,5cm - 200ml
Au bain-marie wagen 2xGN exclusief bakken
Tapasplank - 80 cm
Bord Streetfood - 15 cm - Mix
Bord Baltic diep - Ø 18,5 cm
Kom Ceres - grijs - Ø 9,5 cm
Tapasplank - 5-vaks met schaaltjes wit
Koffiekop en schotel Palmer
Warmhoudbrug 2m tbv werktafel 



