Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Tapasplank - Pure Olive Wood - L
Au bain-marie 1xGN exclusief bak
Kom Tinto - grijs - Ø 8,5cm - 200ml
Theekop en schotel
Tapasschaaltjes olijfhout - mix 5 stuks
Kom Jersey - grijs - Ø 13cm - 600ml
Bord Leopard Brown - Ø 21cm
Kom Saba - Ø 10,5cm - 300ml
Kom Ceres - zwart - Ø 7,5 cm
Bord Atelier diep - Ø 21cm
Hotpot zwart 8-10L
Warmhoudlamp
Kom Tinto - wit - Ø 13cm - 600ml
Tapasplank - Pure Teak Wood
Chafing dish Spring 1/1 GN 


