Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Bord Vierra 18,5cm
Bord Turquoise - 30 x 14 cm
Sausschaaltje Tyle Glas - Ø 7,5 cm
Bord Jersey met rand - grijs - Ø 18cm
Bord Tinto - groen - Ø 15cm
Bord Jersey - blauw - Ø 21cm
Kom Turquoise - Ø 9 cm
Klapstoel hout met ronde rug - 'Festival kwaliteit'
Schuine kom Saba - Ø 12cm - 200ml
Bord Tinto - grijs - Ø 22,5cm
Kom Tinto - grijs - Ø 13cm - 600ml
Warmhoudplaat met warmhoudbrug 2/1GN zwart 





