Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Stoel Lou bruin
Barkruk Lou roze
Chafing dish 1/2 GN
Bord Palmer - 30 x 14 cm
Statafel Oak - 70x70cm
Zuil steigerhout wit - M
Bord Jersey diep - blauw - Ø 23,5cm
Dinertafel Oak - 110x70cm
Kom Turquoise - Ø 9 cm
Statafel steigerhout wit 80x80cm
Kussen Slimline goud
Statafel steigerhout wit 130x90cm
Bord Jersey - blauw - Ø 21cm
Set steigerhout wit basic
Zuil steigerhout wit - L
Au bain-marie wagen 3xGN exclusief bakken
Barombouw steigerhout wit - 2,2m
Kom Sajet Blue - Ø 11cm
Warmhoudbrug 2xGN 



