Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Bord Tinto - groen - Ø 15cm
Bord Jersey - grijs - Ø 21cm
Statafel Cuba wit/hout 70x70cm
Bord Jersey - blauw - Ø 21cm
Bord Jersey diep - blauw - Ø 26,5cm
Barkruk Hamburg geel
Dinertafel Cuba 120x70cm wit
Bordenwarmer kast enkel caterchef 




