Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Kom Turquoise - Ø 9 cm
Kussen wit 35x35cm
Barkruk Jorg
Bord Jersey ovaal - oranje - 20,5 cm
Barbecue tafel met Big Green Egg Large
Luxe bar Urban Jungle - 2,2m
Fauteuil Abby Velours - Zwart
Bord Palmer - 30 x 14 cm
Stoel Lou roze
Bord Jersey - blauw - Ø 21cm
Sausschaaltje Tyle Glas - Ø 7,5 cm
Au bain-marie wagen 2xGN exclusief bakken 



