Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
Â
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Modulair 40cm onderstel
Modulair 40cm bakplaat geribbeld 400V
Modulair 40cm bakplaat glad 400V
Modulair 40cm werkunit
Warmhoudbrug 1xGN
Modulair 40cm snijplank tbv werkunit
Bordenwarmer kast enkel caterchef
Modulair 70cm spoelbak incl. onderstel
Fornuis 2-pits Modulair 40cm - gas
Au bain-marie 1xGN exclusief bak 




