Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Barombouw steigerhout - 2,2m
Kussen geel 50x50cm
Pianokruk
Bord Streetfood - 15 cm - Mix
Luxe bar Industrieel - 2,2m
Statafel Olievat rood
Salontafel Industrieel 120x80cm
Barombouw steigerhout - 1,7m
Kom Tinto - grijs - Ø 8,5cm - 200ml
Zuilenset Industrieel
Stoel Retro
Kussen Slimline lichtblauw
Stoel Lou bruin 




