Je eten blijft bijzonder lekker wanneer je het bereidt bij een lage temperatuur: vlees of vis blijft super sappig en groenten zijn knapperig en vers! Met onze Oklahoma Joe is bakken, koken en roken mogelijk op iedere gewenste temperatuur.
Vanwege de lage bereidingstemperatuur bij roken onder de 100 ° C zal je voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het eten verliest hierdoor nauwelijks sappen, omdat de vloeistof niet verdampt. Bij deze lage temperaturen heb je dus nooit droge gerechten!
De gerechten krijgen ook een speciale rokerige smaak, die je ook nog kunt verbeteren door verschillende houtsoorten te gebruiken. Je hebt dus ontelbare mogelijkheden om je individuele smaak te bereiken of gewoon van aroma af te wisselen!
Natuurlijk kan deze smoker ook als conventionele grill worden gebruikt voor koken met directe warmte. Hiervoor kan in beide kamers een vuur worden ontstoken waarover je voedsel kunt bereiden. Dankzij het grote grillgebied kun je met gemak zelfs grote feesten van heerlijk BBQ voedsel voorzien!
Voor de Oklahoma Joe heeft u hout nodig. Dit wordt niet standaard meegeleverd, maar kunt u apart bestellen. De Oklahoma Joe brandt ongeveer 2 uur op één zak brandhout van 10kg.
Let op: alleen zelf te transporteren in auto met laadklep.
- 210cm
- 220cm
- 70cm
- 400kg
Buffettafel Milano hout/zwart - 2,2m
Chesterfield Bank Malibu Velours - Rood
Mes champagne
Koekepan staal 30cm
Buffetverhoger goud - 10cm
Statafel steigerhout mixed 180x80cm
Koelkast 520L - wit
Gamko onderkoeling met twee koelkasten en flessennest
Krukhoes oranje
Heksenketel klein
Dienblad antislip 1/1GN
Prikkabel flame - 10m
Barombouw Milano - hout/zwart - 2,2m
Buffet koelkast met 3 glazen schuifdeuren
Fauteuil Malibu Velours - Zilvergrijs
Mes goud
Scheidingswand Steigerhout wit - 2m
Kandelaar 5-arm goud 80cm
Statafel Cuba wit 120x70cm
Vrieskist 550/650L
Primogrill barbecue op RVS onderstel
Tafeltap met lekblad
Stretchtent 9m x 13m
Statafel Cuba zwart/marmer 120x70cm
Bord Tinto - wit - Ø 15cm
Barbecue tangenset 










