Sous-vide is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt. Sous-vide is geschikt voor bijvoorbeeld de bereiding van vlees, vis en groenten.
Ons sous-vide systeem heeft een zeer nauwkeurige thermostaat voor regeling van de temperatuur tussen 35-90C.
Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel die is voorzien van een siliconen afsluitrand. Tevens is onze sous-vide systeem voorzien van handvatten en een aftapkraan.
Inclusief 6-vaks inzet voor het plaatsen van de vacuüm zakken.
- 30cm
- 33cm
- 60cm
- 600W
- 16A
- 20 L
Kussen Slimline lichtblauw
Warmhoudlamp
Zuil Marmer zwart - M
Au bain-marie met sausbakken 2x4,5L
Statafel Urban Jungle 180x80cm
Kussen lichtblauw 50x50cm
Chafing dish Spring 1/1 GN
Luxe bar Urban Jungle - 2,2m
Kussen Slimline lila
Au bain-marie wagen 2xGN exclusief bakken
Chafing dish rond 34cm | incl. binnenbak
Statafel Cuba zwart/hout 70x70cm
Au bain-marie wagen 3xGN exclusief bakken
Bord Jersey - grijs - Ø 21cm
Kom Jersey - grijs - Ø 13cm - 600ml
Warmhoudbrug 2m tbv werktafel
Chafing dish basic 1/1 GN
Bord Jersey diep - grijs - Ø 23,5cm
Warmhoudbrug 3xGN 


